Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Elektrisk el løbehjul test - Bedste elløbehjul i 2023

Et el løbehjul er blevet et meget populært udstyr i Danmark - både blandt børn og voksne. Det er både en super sjov og ikke mindst anderledes måde at komme fra a til b med 20 km/t. Nedenfor har vi samlet de vigtigste ting, du skal vide før du gør dig et køb.
Af 
 Opdateret d. marts 20, 2023
bedste el løbehjul
Du skal gøre mange forskellige overvejelse når du skal købe et el løbhjul. Hvor hurtigt skal det kunne køre? Skal det være let eller må det gerne være tungt? Altså kan du finde et løbehjul til lige netop dig.

De 5 bedste el løbehjul:

 • bedste el løbehjul

  #1 Anbefaling af bedste el løbehjul

  GoRunner 8″ Light

  Se laveste pris
  ✅ Bedste over-all el løbehjul
 • bedste el løbehjul

  #2 Bedste budgetvenlige el løbehjul

  Denver elektrisk løbehjul

  Se laveste pris
  💰 Bedste budgetvenlige el løbehjul
 • bedste el løbehjul

  #3 Bedste premium el løbehjul

  GoRunner Pro 10″ Sort V2

  Se laveste pris
  ✅ Bedste premium el løbehjul
 • bedste el løbehjul

  #4 El løbehjul med udskifteligt batteri

  GoRunner Comfort 10″

  Se laveste pris
  ✅ Bedste holdbarhed med batteri
 • bedste el løbehjul

  #5 Bedste el løbehjul - punkterfrie hjul

  GoRunner Connect 8.5″

  Se laveste pris
  ✅ Bedste punkterfrie hjul

El løbehjul er gode til at transportere dig fra A til B hurtigt. Der er mange på markedet, som kan gøre det uoverskueligt. Det har vi forsøgt at råde bod på med denne guide.

GoRunner 8″ Light el løbehjul

30 dages returret og 1-3 dages levering

bedste el løbehjul
Se også alternativer hos Roboteksperten.
✅ 4,3 stjerner med +1500 anmeldelser
✅ 1-3 dages lynhurtig levering
✅ 30 dages returret

Hvorfor er GoRunner 8 et godt valg?

GoRunner 8 Light er et godt valg da det er lovligt og godkendt til offentlig kørsel. Med dette løbehjul kommer du let og elegant fra A til B på ingen tid. Hvis der nogensinde er noget galt med løbehjulet, kan du besøge et af de mange Mentech-værksteder i København. GoRunner 8 Light har et LED display, så du kan se tilstanden på batteriet samt din hastighed, når du kører.

Løbehjulet kommer med punkterfri dæk. Cruise control er inkluderet, hvilket gør at du ikke behøver holde speederen nede hele tiden. Du vælger en fart, og så bliver den kørende på denne hastighed, indtil du bremser. Et rigtigt godt køb til prisen.

Populære produkter
Bedste premium el løbehjul
Lenovo m2 el løbehjul
Lenovo M2
Se laveste pris
Bedste billige alternativ
denver el løbehjul
Denver
Se laveste pris

E-way 600 el løbehjul

Gratis fragt og 365 dages returret

E-way el løbehjul

Se også alternativer hos Innoliving.

✅ +3000 gode kundeanmeldelser
✅ Hurtig levering af din ordre
✅ 365 dages returret

Hvorfor er E-way 600 et godt valg?

E-way 600 giver dig den helt rigtige køreoplevelse når du kører fra A til B. Løbehjulet har en 600 watt kraftig motor og affjedring, som gør du kommer frem elegant. 

Det har en rækkevidde på 40 km, som gør at du kan køre lange strækninger på dette. Husk dog altid at have din oplader med dig, hvis du er ude på en længere tur.

Tophastigheden er på 20 km/t, hvilket vil sige at E-way 600 er lovligt at køre med på offentlige veje. Du skal dog huske at følge lovgivningen på området, hvilket vil sige at du skal være fyldt 15 for at måtte køre på det m.m.

Xiaomi Mi Pro 2

xiaomi-pro2

Specifikationer

 • Maks belastning: 100 kg
 • Rækkevidde: 40 km
 • Max hastighed: 25 km/t
 • App kan kobles til el løbehjulet

Hvorfor er Xiaomi Mi Pro 2 et godt valg?

Med denne bedste i test model fra Xiaomi, får du et el løbehjul af bedste kvalitet. Dette elløbehjul klarer sig fantastisk i alle test, og eksperterne er både vilde med det smarte design og gode funktioner. 

Med dette elektrisk elløbehjul får du en model, der har en rækkevidde helt op til 45 km. Det betyder altså, at du med dette el løbehjul kan køre en væsentlig længere rute, end du kan med øvrige elløbehjul på markedet. 

Med dette el løbehjul får du desuden også den bedste model hvad angår stigning. Den har nemlig en stigning på hele 20%, hvilken gør det muligt at køre en af stejle bakker og ujævne overflader uden besvær. 

Med i prisen får du et el løbehjul, du kan styre fra en app på din smartphone. Her kan du f.eks. Se batteritid, styre hastigheden og se mange andre smarte oplysninger. 

Selvom du skal af med en større sum penge for dette el løbehjul, vil du altså modtage en scooter af bedste kvalitet vurderet på baggrund af test fra eksperter.

Dette elektrisk elløbehjul fra Xiaomi er lavet til voksne, hvorfor børn under 16 år ikke bør benytte det. 

Hvad bør du overveje, når du skal købe en el løbehjul?

Der er flere ting, du med fordel kan kigge efter, når du køber det bedste elløbehjul. Den smarte model med elektrisk motor kommer nemlig en mange forskellige funktioner og og designs, der hver især er lavet til at opfylde forskellige behov.

Batteri

Først og fremmest er det vigtigt at tage højde for, hvor lang tid du ønsker, at batteriet i dit el løbehjul skal holde. De bedste el løbehjul kommer nemlig med forskellige batterikapasitet, hvorfor du kan finde nogle udgaver, der holder væsentlig længere batteri end andre.

Har du planer om at køre lange ture på dit elløbehjul, så bør du derfor kigge efter en model, der er den bedste i test hvad angår batteriets holdbarhed.

Men skal det elektriske løbehjul mest anvendes af et barn til at køre rundt ude på vejen, kan du sagtens investere i et, der ikke har så høj batterikapasitet. Det vil også typisk være billigere.

Bedste el løbehjul til børn eller voksne?

I denne guide kommer vi ind på hvordan du vælger det bedste el løbehjul alt efter dine behov. Skal det kunne køre langt? Hurtigt? Hvor meget skal det veje? Derudover har vi valgt de bedste på markedet med de bedste specifikationer til prisen.

Ydermere findes der både et elektrisk elløbehjul til børn og voksne. Hvis du er på jagt efter et el løbehjul til børn, er det meget vigtigt, at finder en model, der er lavet specifikt til formålet.

Der er nemlig stor forskel på design og funktioner alt efter hvilken alder, dit barn har. Elektrisk el løbehjul til børn er for det første mindre, men disse modeller vil som oftest være udstyret med lavere hastighed og en mere børnevenligt design. For at skabe den bedste sikkerhed er det vigtigt, at du altid undersøge, hvilken specifik aldersgruppe produktet er udviklet til, før du køber et elektrisk el løbehjul til børn.

De fleste elløbehjul til voksne er udstyret med samme sikkerhed. Uanset hvilken model, du vælger fra vores bedst i test guide, vil du altid kunne forvente en model med stor sikkerhed.

bedste elektrisk el løbehjul

30km/t - Hastighed

I Danmark er det kun lovligt at køre 20km/t på offentlige veje. Dog ved vi, at mange brugere leder efter de bedte i test el løbehjul, der kan køre op til 30km/t. Du kan sagtens finde et elektrisk elløbehjul, der kan køre op til 30km/t, men da det er ulovligt at køre 30km/t, er det de færreste udbydere, der reklamarer med dette.

Der plejer at være 2-3 indstillinger på det løbehjulet:

 • Slow: 10 km/t
 • Medium: 15 km/t
 • Fast: 20 km/t

Vægt

Vægten på dit el løbehjul kan være værd at overveje, inden du gør dit næste køb. Hvis du påtænker at folde dit elektrisk elløbehjul sammen og transportere rundt, så kan du med fordel finde den bedste i test model, der vejer mindst. Vægten vil for det meste svinge fra 11kg op til 14kg.

Med et foldbart elløbehjul skal du ikke tænke på, om bussen, toget eller bilen er fyldt op, hvis du vil transportere det med dig rundt, da det næsten intet fylder.

Nogle el løbehjul er endda udstyret med skulderrem, der gør det endnu nemmere at slæbe rundt på dit elektrisk elløbehjul.

Ser videoen nedenunder, hvor du kan få noget information omkring de bedste lette løbehjul. 

Bedste pris

Prisen er selvfølgelig også en vigtig faktor, der er værd at overveje, når du skal købe en elektrisk el løbehjul. Priserne kan svinge meget alt efter hvilke funktioner og elementer, du ønsker at dit elløbehjul skal have, men du skal regne med bruge 2000-3000 kr. På dit næste el løbehjul. Denne pris gælder et el løbehjul til voksne; hvis du leder efter en elektrisk model til børn, vil det være en del billigere.

Men skal du ud og lede efter det bedste el løbehjul på markedet, kan det være en god idé at vælge et dyrere, da det ofte vil være af bedre kvalitet samt have flere funktioner, som du vil blive glad for i længden.

Desuden kan du sagtens finde de bedste tilbud på de elløbehjul, der er de bedste i test i 2022.

Komfort

Skal du bruge dit bedste el løbehjul til at køre langt på, så kan det godt være en lidt hård tur at stå op på hele vejen. Derfor findes der også elektriske løbehjul, som har et integreret sæde, der enten kan slås op eller ned. 

Med den slags elektrisk løbehjul bliver det ikke nemmere eller mere behageligt at komme rundt på i traffikken og samtidig få en masse dejlig, frisk luft. 

Andet tilbehør til dit el løbehjul

En anden ting, du bør være ekstra opmærsom på, når du skal ud og købe det bedste elektrisk løbehjul er, at det for nyligt i Danmark er blevet lovpligtigt at bære en beskyttende hjelm, når man køre på motoriserede køretøjer herunder elløbehjul og andre elektriske køretøjer. 

Hvis ikke du bærer en hjelm og kører på dit løbehjul, hvad end du er voksen eller barn, kan du altså blive pålagt en betalingsafgift, hvilket j ville være super ærgerligt. 

Det er derfor en god idé at købe sig en hjelm, hvis du skal ud og investere i et elektrisk løbehjul, hvis ikke allerede du har en hjelm derhjemme. Og når du blot skal ud og afprøve dit nye el løbehjul på vejen, så test det ikke af uden brug af hjelm. 

Man kan heldigvis købe en masse forskellige hjelme, som enten er helt neutrale eller med en masse sprudlende farver afhængig af, hvad du bedst kan lide. Og dette gælder både, hvis du er voksen eller et barn. 

Desuden findes der også diverse typer og former, så du kan købe en hjelm efter netop dit behov. Det kan både være en traditionel cykelhjelm eller de mere kugleformede hjelme, som du kan bruge, når du skal køre på dit elløbehjul. 

Udsmykning af el løbehjul og hjelm

Der findes mange muligheder for at gøre dit elektriske løbehjul såvel som din nye, smarte, sikkerhedsbeskyttende hjelm endnu federe. 

Du kan nemlig købe en masse seje klistermærker eller andre former for udsmykning, som du kan dekorere dit elektriske køretøj eller din hjelm med. Der er ingen begrænsninger for, hvad du kan pifte dit elløbehjul op med. 

Der findes både stickers med flotte, farverige motiver, som du sikkert vil finde spændende, hvis du er et barn. Men du kan helt sikkert også finde noget, der kan personliggøre dit bedste el løbehjul, hvis du er en voksen. 

Fordele ved at købe et elløbehjul

Det er helt forståeligt, hvis du er blevet inspireret af alle dem, der kører rundt på el løbehjul og også bare selv må ud og finde det bedste elektriske løbehjul.

Om du er et barn eller en voksen og skal bruge køretøjet til at komme i skole, på arbejde, til at suse rundt i din fritid eller noget helt fjerne, vi du helt sikkert blive glad for at købe et elløbejul. 

Det er et super smart køretøj, som både hurtigt og effektivt kan transportere dig fra A til B. De fleste aotumatiserede løbehjul kan køre ret langt, nemlig helt op til 45 km på en fuld opladning.  

Desuden er det en god måde at få noget frisk luft på, hvis du ved, at du skal sidde på kontoret resten af dagen og derved befinde dig indendørs det meste af dagen.

Det er yderligere praktisk for dig, der synes, at cykelturen om morgenen kan være hård og du ikke har lyst til at komme helt svedig frem på kontoret eller i klasseværelset. 

Da løbehjulet er på el, skal du blot stille dig op på det og altså ikke træde i et par hårde pedaler. 

Er du miljøbevidst, vil det sikkert også glæde dig, at du skåner miljøet ved at køre på et af de bedste elløbehjul, da både offentlig transport og kørsel i bil er langt mere forurenende. 

Der altså både mange gode grunde samt fordele ved at investere i et el løbehjul, når du skal på farten og let kan komme rundt i trafikken på det hurtige og nemt manøvrerende køretøj. 

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle