Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Billig hundefoder 2022 - Find hundemad til gode tilbud

Vil du gerne spare lidt penge på foderet til din bedste firbenede ven, om det er hvalpefoder eller til senior, så er der altid penge at spare. Priser på billig hundefoder kan dog svinge meget. Især hvis man lige har fået sig sin første hund. Få her et overblik over brands og produkter.
Af 
 Opdateret d. december 5, 2022
billigt hundefoder bedste i test

Som hundeejer bruger du typisk mellem 5.000 og 7.000 kr. om året på mad til den firbenede. Rigtig hundemad er derfor en rimelig stor post på budgettet. Derfor vil vi gerne guide dig til hvor og hvordan du kan sparer lidt penge ved at købe hunde foder til billig pris.

Se her hvad du skal være opmærksom på, inden du køber en ledningsfri støvsuger

Billigt hundefoder til alle slags hunde

Produktonyx airfryer
cosori premium
fritel my snacktastic air
Pris999,-1990,-432,-
Vores vurderingBedste til prisenBedste premiumBedste budget
Kapacitet5 L5.5 L0.6 L
vægt4.3 KG2.2 KG1 KG
Se mereSe mereSe mere

Vi har samlet en række af forskellige typer hundemad. Vi har lavet vores anbefalinger på baggrund af analyse og udtalelser og vurderinger fra eksperter og ekspertviden.

Der findes mange forskellige brands og mærker af foder til hunde. Det er ikke alt som er lige godt. Her på siden giver vi et overblik på sund og billig mad til den pelsede ven. Vi nævner Pedigree, Arion, Eukanuba og mange andre brands.

Få det helt store overblik over dine muligheder

Er du i tvivl om hvilken type billig mad, du skal vælge, så giver vi dig længere nede en guide til at vælge det rigtige.

Tyskland kan være et rigtig godt sted, at spare penge på dette område - Læs her vores guide til bedste hundefoder Tyskland.

Naturals Adult Chicken - Vores anbefaling

billigt hundefoder fra Naturea

Prisklasse: 179 kr.

Fordele:

Passer til enhver hund
Fri for majs, hvede, soja og gluten
30 dages returret
billigt hundefoder
Find produktet her

Royal Canin Medium - For et stærkt immunforsvar

billigt hundefoder

Prisklasse: 239 kr.

Fordele:

Styrker hundens immunforsvar
Med Omega-3 fedtsyrer
Styrker fordøjelsen
Find produktet her
billigt hundefoder fra Arkwrights

Prisklasse: 283 kr.

Fordele:

Styrker hundens immunforsvar
Med Omega-3 fedtsyrer
Styrker fordøjelsen
Gilpa.dk
Find produktet her

ZiwiPeak hundefoder - Naturligt hundefoder

Ziwi peak barf hundefoder

Prisklasse: 325 kr.

Fordele:

100% naturlig ernæring
Fri for kunstige konserveringsmidler eller korn
Giver en sund pels
Dogshop
Find produktet her

Arion Original Adult – Glutenfrit hundefoder

billigt hundefoder fra Arion

Prisklasse: 439 kr.

Fordele:

Glutenfri hundefoder
Smag af kylling og ris
Til den voksne hund
Dyrelageret
Find produktet her

Eukanuba – Til alle slags hunde

billig hundefoder

Prisklasse: 299 – 499 kr.

Fordele:

Passer til enhver hund - også hvalpefoder
Billig
Naturlig og proteinrig
billigt hundefoder
Sikker handel her

Det skal du vide, før du køber Eukanuba

Eukanuba har udviklet en brede af forskellige typer af rigtig hundemad, som passer til enhver type hund. Der er nemlig billig hundefoder at finde til den yngre som den ældre hund, overvægtige hunde og sensitive maver, hud og led. Det er nok i kategorien for nogle af de biligste på markedet (sammen med Royal Canin og Eukanuba m.m.).

Man finder sågar en hel serie af kornfrit mad, hvis du søger at din hund skal få en mere naturlig og proteinrig kost, såsom BARF. Der tages altså forbehold for alle typer hunde, og du kan altså være sikret en god og sund kost til din hun uanset race, alder og behov.

Det er muligt at finde Eukanubas sundt hundemad til cirka 29 kr./kg. Dermed ligger Eukanubas foder midt op skalaen for lavpris mad - ikke det billigste men heller ikke dyreste. Find det på tilbud til gode priser. Du kan desuden finde til både hvalpefoder og mad til en senior hund.


Læs mere om Eukanuba her
bedste billigt hundefoder i test
Bedste værdi

Pedigree

Prisklasse: 242 – 300 kr.

Fordele:

Indeholder både kylling og oksekød
Billigt
Passer til enhver hund

Hvorfor Pedigree er et godt hundefoder

Pedigree producerer, ikke det til aller lavest pris, men forholdvis godt produkt der både indeholder kylling og oksekød, så derfor får din hund de nødvendige proteiner.

Ligesom med Royal Canin, så har Pedigree også forskellige typer af hundefoder, som både passer til de små senior hunde, de store hvalpe og så videre. Derfor er du også sikker på at kunne finde et godt produkt til alderen og størrelsen på netop din hund.

Pediegrees foder kan købes hos mange forskellige forhandlere, og har en gennemsnitspris på cirka 16 kr./kg. Dette er klart i den gode ende af skalaen for prisvenligt produkt. Hvis du derudover finder det på tilbud udover, så har du virkelig nogle gode besparelser i ærmet.

Kronch

Endnu et mærke, som laver rimelig god sundt hundemad er Kronch. De tilbyder, som mange af de andre, også forskellige varianter i alt fra “optimal”, “basic” og til “main” og mange flere, som egner sig til forskellige størrelser og aktiveringsniveauer. 

Derudover tænker de lidt videre ud over boksen, og du kan derfor købe deres produkt med lakseolie, som ofte ikke er noget man kan få hos andre mærker. 

De har derudover også et kornfrit produkt, hvor du kan få dit mad uden korn. Trods et produkt fra Kronch, så er deres produkter godkendt af danske dyrlæger og ernæringseksperter.

Essential Superior - Living

Denne har vi egentlig ikke udvalgt grundt prisen, da den egentlig ikke er en lavpris model, men til gengæld har den andre enormt godt egenskaber, som bør understreges. 

Selvom det ikke er helt i den lave ende, har det en rigtig høj kvalitet, som er at se og mærke med det samme på sin hund, hårene og den generelle sundhed. Hos Essential Superior går de op i at deres hundefoder og rigtig hundemad er af super høj kvalitet, hvor dyrets måltid er fyldt med ernæring. Med tilbud kan dette mærke blive en god løsning til en lav pris.

Der er ikke alle de unødvendige tilsætningsingredienser, og derfor kun de ting som giver mening for din hunds kost, hvilket ofte ikke er tilfældet ved lavpris mærker, som sælger deres produkter til lav pris.

Hvis du har lyst til at test Pedigree hundemad for at se, om det er godt, så forhandles det i de fleste store supermarkedkæder samt i dyreforetninger, hvorfor det er nemt at få fat i til en god pris. Der findes både lavpris og dyrere alternativer til Pedigree, og derfor er det ikke det til små håndøre, men foderet er til en god pris i forhold til den gode kvalitet.

Pedigree tilbyder mange smagsvarianter, så det er muligt at finde et godt produkt til din hund, som den vil være vild med, og som indeholder de rigtige ingredienser, som er nødvendige for dit kæledyr.

Hvis du overvejer om Pedigree er godt til din hund, kan det være svært at afgøre for både eksperter og andre, selvom du måske læser gode anmeldelser. Det afhænger nemlig af, hvad din hund kan lide og ikke kan lide. Det vil også sige, at kvaliteten kan være god, foderet kan være dyrt og indeholde alle de gode vitaminer, proteiner og mineraler osv., men at din hund alligevel ikke vil spise det.

Du kan derfor også overveje at finde et alternativ til hundemad i Rema 1000 eller i en anden supermarkedskæde. 

Royal Canin - billig hundemad med kvalitet

Dette mærke er ligesom de andre ovenstående et af de lavpris mærker og brands indenfor sundt hundemad, men dog stadig et rigtig godt produkt, og de klarer sig godt i diverse test og anmeldelser. De har mere end 40 års erfaring på markedet, og ved derfor lige præcis hvad din hund har brug for. 

Royal Canin producerer også kattemad, hvis du også er indehaver af en sådan pelsven. De har disse lavpris hundefoder, herunder hvalpefoder, typer til store såvel som små racer. Derudover går de også op i at have alternativer til dig, hvis hund har brug for noget specielt.

Med dette Royal Canin hundefoder, og måske hvalpefoder, får du måltider til din hund som indeholder en masse næringsstoffer, som alle hunde burde få rigeligt at for at komme i gennem dagen og bevarer et sundt hundeliv.

Royal Canin har ikke kun et af de billigste produkter, men et produkt hvor der er fokus på et hav af vitaminer og proteiner. Det giver din hund den helt rette balance i mave, og som kan gøre pels og humør godt og velplejet.

Det er derfor alt i alt et produkt til en god lav pris, men hvor der er rigt med næring og gode elementer. Du kan nemt og hurtigt bestille dette produkt online.

godt kornfrit hundefoder af kvalitet fra Arion

Arion er et anerkendt foder til hunde, som du kan få til en rigtig god pris på de forskellige webshops.

Arion hundefoder 2022 - lav pris og god

Vi har valgt at tage dette mærke med i vores oversigt og bedste i test 2022, da det er et virkelig godt produkt, som får mange gode tilbagemeldinger og klarer sig godt i test. Det er et lidt dyerer mærke end de andre, men fortsat okay nedsat i pris. 

Det kan dog ofte findes på tilbud online, også i 2022, hvor det med den nye pris kan snige sig ind på listen med de billigste muligheder for mad, som er af kvalitet. 

Arion er af rigtig høj kvalitet på råvarer, og det indeholder hverken soyaprotein eller kunstige tilsætningstoffer, og der er i dette rigtig hundemad kun gode og sunde elementer.

Det er et 100% naturligt produkt, som derudover også er uden konserveringsmidler, kunstige farvestoffer og smagsstoffer. Se nærmere på deres produkter, og find det hundefoder som passer til din race, størrelse og personlighed.

Det er også vigtigt at du overvejer din hunds aktivitetsniveau, da det kan have afgørende betydning for typen af sundt hundemad. Derudover også hvis den har nogle special behov.

 • 100% naturligt
 • Høj kvalitet - ofte på tilbud til lav pris
 • Findes til alle størrelser og racer

Test af billigt hundefoder fra Rema 1000

Er du på udkig efter et godt tilbud på hundemad, hvalpefoder eller andet, kan du sikkert finde et godt produkt i Rema 1000, der ofte har produkter til en lav pris. Hvad end din hund er kræsen eller ej, kan du købe lidt forskelligt og lave en test for at se, hvad din hund med kan lide. Måske du kan spare nogle penge, hvis nu din søde firbenede ven rent faktisk kan lide den billigste version. 

Hos Rema 1000 kan du både købe våd- og tørfoder til din hund, og samtidig er der varierede muligheder, hvor du kan finde foder med forskellig smag, da der er tilført forskellig protein i de forskellige produkter for et bredere udvalg. 

På denne måde kan du nemt finde et godt produkt med hundemad til din hund. Du kan altid foretage en ny test, hvis dit kæledyr ikke længere viser interesse for at spise det valgte hundemad. 

Nogle gange kan pris og kvalitet samt smag hænge sammen, men det behøver absolut ikke at være det til ingen penge i Rema 1000, der er det dårligste. Det er rent og skær op til dig og din hund at finde ud af, hvilket hundemad den bedst kan lide, og hvilket foder, der egner sig bedst til den. 

Hvis du er i tvivl om, hvilket du skal starte med at afprøve på din hund, kan du vælge et godt mærke såsom Pedigree, der tilbyder et bredt sortiment. Selvom det ikke er det til lavest pris, vil det sikkert være hundemad, som din hund vil være vild med - og ellers kan du helt sikkert finde et prisvenligt alternativ. 

En guide til det billigste hundemad - tilbud eller ej

Som hundeejer vil man kun have det bedste hundemad til sin lille bedste ven. Det kan være svært at navigere i, hvad der er bedst og hvad netop ens egen hund har brug for og bedst kan lide. Du skal selvfølgelig først og fremmest lytte til din dyrelæge og følge de råd, som passer til lige netop din hund og dens behov. I denne artikel informerer vi om forskellige faktorer ved rigtig hundemad og produkterne på markedet til en god lav pris. 

Billig hundefoder opfylder fint din hunds behov for næringsstoffer

Det er bevist i forskellige tests, at lavpris hundemad er ligeså godt som det dyre. Det indeholder den helt korrekte sammensætning af næringsstoffer, som giver din hund den rette mængde protein, fedt og kulhydrater. 

Det der kan adskille de dyre produkter fra dem i den anden ende, er at de dyre har tilsat lidt ekstra til foderet, som f.eks. forskellige urter eller alger. At der er tilsat lidt ekstra ‘krydderi’ kan dog ikke retfærdiggøre den store prisforskel, så lad dig ikke narre. 

Det er en god idé altid selv at tjekke listen over ingredienser, og overveje om den ser nærende og frisk ud. Hvad end din hund får serveret hundefoder, der er billig eller i den dyre ende af skalaen, fra en dyreforretning eller blot fra din lokale Rema 1000, eller om det er et anerkendt mærke såsom fra Pedigree eller fra et mindre brand.

Det aller vigtigste bare, at det er sundt og nærende, samt at din vovse kan lide det og vil spise sit hundemad.

billige hundefoder content

Billig hundefoder lavet af gode råvarer

Sundt hundemad bør helst bestå at råvarer, der er godt for din hund. Her kan der være forskellige ingredienser, som foderet kan bestå af. Nogen producenter går op i at lave foder der består af naturlige ingredienser, hvor der ikke er tilsat kunstige farvestoffer, smagsstoffer og antioxidanter. 

Der er ofte kød i rigtig hundemad, men mængden af det kan variere ligesom det også kan være forskelligt slags kød. Det kan f.eks. Være kylling, lam, ged eller fasan. 

Nogen hunde kan ikke tåle korn og gluten, så det bør du også være opmærksom på, når du kigger på listen over ingredienser, hvis du ved, hvad din hund kan tåle og ikke kan tåle. Nogen har f.eks. brug for et varieret indhold af fibre til at tarmene kan fungere optimalt.  

Læs derfor grundigt på pakkens indhold - enten fra Pedigree eller et andet lavpris mærke, hvis din vovse har nogle særlige behov ift kosttilskud mm. Det kan godt være, at du først finder ud af hen ad vejen, hvis din hund mangler noget i sin kost. Dette kan du altid tale med en dyrelæge om, så du kan finde det helt rette hundemad til dit kæledyr, som er godt. 

Det bør du vide om hvalpefoder

Hvis du har en lille sød hundehvalp derhjemme, som skal have noget godt foder, så læs med her og få nogle gode råd. Ligesom med alt andet skal man altid først og fremmest lytte til sin dyrelæge og vælge det hvalpefoder, der passer til den race din hund er, dit budget og hvad den godt kan lide.

Godt, billigt hundefoder til din hvalp kan også være ekstra vigtigt, da det er med til at påvirke din hunds vækst i dens tidlige liv og bestemme dens sundhed. Hvis din hund har tendens til at tage hurtigt på og blive overvægtigt er det f.eks. vigtigt at købe light versioner af hundemaden. 

produkteksperten content

Leder du efter det bedste hundefodder, en robotstøvsuger eller et segboard til børn? Så læs vores utallige artikler på produkteteksperten.

Hvor længe din hund skal have hvalpefoder

Din hund kan begynde at spise voksent hundefoder, når den helt enkelt er færdig med at vokse, hvilket typisk er efter et års tid alt efter størrelsen på racen. Grunden til at der er forskel på hvalpefoder og hundefoder til voksne hunde, har noget at gøre med hundens energibehov og hvorvidt hunden kan blive overvægtig af de forskellige slags foder.

Tjek derfor helst ingredienslisten på det hvalpefoder, du pønser på at købe, så du ved, om det lever op til de behov, som netop racen på din hundehvalp, behøver. Der er helt sikker noget, der passer til din lille bedste ven - og du kan uden tvivl  finde det nemt i butikker som Rema 1000 eller Føtex. Start evt. ud med at købe billigt hvalpefoder fra Pedigree eller et andet godt mærke, som tilbyder flere slags varianter.

Hvor ofte en hvalp skal have mad

Man får ofte en hvalp når den er omkring de 8 uger gammel, og den skal i denne tidlige fase ofte have hvalpefoder 3-4 gange om dagen. Når den begynder at blive ældre og vokse lidt, kan det justeres ned til 2-3 gange om dagen. Herefter kan det sættes helt ned til 1-2 gange om dagen, f.eks. når den er i en periode med vækst. 

Hvad kan du læse mere om på ProduktEksperten?

Typer af billig hundefoder

Selvom det er mad til lav pris, betyder det bestemt ikke, at der ikke er variation at finde blandt de forskellige brands. Der er nemlig mange producenter, der formår at lave varierede, kosttyper og sundt hundemad, som kan leve op til de forskellige behov hos en hund.

I det nedenstående gennemgår vi nogle af de forskellige og de bedste typer og variationer, som også sagtens kan fås som hvalpefoder, og ikke kun som dyrt hundemad fra dyre brands. Det er forskelligt, hvad der er bedst i test fra hun til hund.

Billig tørfoder til hunde

Det meste af det hundefoder til lav pris er tørfoder til hunde. Og det er fordi det er nemt at producere i store mængder og kan sælges i store poser. Derfor kan du også finde noget af det hundemad i større poser.

Du kan læse meget mere om tørfoder til hunde, hvor du finder det bedste , hvad du skal vælge, hvad der er bedst i test og meget mere her.

Hvad der er det bedste mad for din hund er naturligvis op til dig, og derfor er det også op til dig, om du vil gå med tørfoder til hunde af den ene eller den anden art, eller om du måske vil gå med vådfoder. Du kan eventuelt lave en test af begge dele.

Vådfoder

Vådfoder er bestemt også en god måde at fodre din hund på. Dog vil man i mange tilfælde skulle servere en relativt stor mængde vådfoder, for at din hun bliver mæt, ellers skal de blandes op med noget andet - eksempelvis tørfoder til hunde.

Der er vådfoder måske heller ikke det billigste valg af dem alle, men det er helt sikkert muligt at finde hundefoder og vådfoder på tilbud, som er til at betale, og som også er nærringsrigt for din hund.

Har du mange hundehår, og fælder din hund en del, så kan det være en idé at købe en robotstøvsuger, som kan tage denne type hår. 

 • Læs på ProduktEksperten nærmere om de lækreste produkter i alt fra sengetøj til segboard.

Skånsomt hundefoder

Har din hun en sensitiv mave, eller har den måske allergi for en type fødevarer? Så frygt ej, det behøver bestemt ikke at komme til at koste det hvide ud af øjnene at få fodret ham eller hende af på en god måde. Der findes nemlig forskellige brands til lave priser, der tager forbehold for sensitive maver også.

Når det kommer til hvalpefoder, kan det også være fordelagtigt og det bedste at bruge skånsomt hundefoder til at starte med, fordi den lille, sarte mave skal vendes til foder fremfor tævens mælk. Det er bedst i test at være varsom mod hvalpes maver.

Det billigeste produkt er dog ikke skånsomt hundemad, og det er nok heller ikke forventligt, men det betyder bestemt ikke, at det ikke er muligt at finde det billig - slet ikke. Tit kan man finde det på tilbud her og der. Også ofte det, der er bedst i test.

Kornfrit hundefoder

Der er mange teorier om, hvordan man bør fodre sin hund, hvad der er det bedste osv. Nogle fodringstilgange er mere ekstreme end andre, og derfor er det naturligvis også op til dig som ejer at vurdere, hvad du vil fodre din hund. Måske lever din hund i bedste velgående, og du har ikke gjort noget ekstraordinært for den.

I andre tilfælde kan det være, at din hunds mave er lidt sart i forhold til korn og kerner, og derfor søger du at give din hund noget kornfri foder, så den ikke går og har ondt i maven, prutter meget eller har dårlig mave.

Med billig kornfrit hundemad vil der således inden typer af korn være i. Dette gælder alt fra hvede til majs. Så uanset hvad det skulle være, din hunds mave ikke har det godt med, så bliver der i hvert fald her udelukket en del kornsorter.

Mange af de forskellige billigeste brands, der laver denne type laver også kornfrit hundefoder, men det er typisk ikke de billigste hundemad brands, der laver dette.

Læs mere om kornfrit hundefoder her.

BARF hundemad

Måske kender du allerede til BARF hundemad. Måske gør du ikke. Men BARF står for “Biologically Appropriate Raw Food”, på dansk også kaldet for “Biologisk Afpasset Rå Føde”. Dette indikerer på bedste vis, hvad denne fodertilgang går ud på.  Man fodrer nemlig sin hund med rå føde.

Metoden går ud på at fodre din hund, som dens forfædre, ulvene, spiste - nemlig råt kød, bær og grønt. Mange hunderacer har i dag udseendesmæssigt ikke meget tilfælles med en ulv, men derfor fungerer fordøjelsessystemet alligevel ligesom hos en ulv. Derfor vælger nogle at fodre deres firbenede ven efter denne metode.

Dette er ikke den billigste hundefoder metode, men den har vist at være særdeles effektiv for mange hunde og deres ejere.

Læs mere om BARF hundefoder her.

Eller.. en robotstøvsuger til dine hundehår. Eller allergivenligt sengetøj.

Hvad må en hund ikke spise?

Du har måske tænkt over det før, fordi du før har givet din hund lidt rester fra aftensmaden eller den har fået lidt med, når du har stået og kokkereret noget lækkert til dig selv: hvad må en hund ikke spise, og hvad har den ikke godt af?

Som udgangspunkt, så skal du helst lade være med at fode din hund med for meget menneskemad, da den ikke har godt af at få for meget af det. Desuden, så er der nogle ingredienser i menneskemad, som den slet ikke bør få.

I al hundefoder, også den billig version, vil du kunne finde de bedste næringsstoffer, som er godt for hunde. Dette vil du ikke kunne finde i lige så høj grad i menneske mad. Derfor er det bedste valg altid, at give din hund sin egen hundemad, fordi det giver den et godt grundlag for dens udvikling og levestandard.

Men for at komme ind på, hvad du skal undgå at fode din hund med eller blande i dens foder, så findes der nogle ting, du helt sikker bør holde dig fra, fordi din hund ikke har godt af det eller ikke kan tåle det. Dette omfatter blandt andet:

 • Chokolade
 • Slik
 • Nødder
 • Rosiner
 • Vindruer
 • Stenfrugter
 • Avokado
 • Løg
 • Kaffe
 • Cola
 • Te

Dette er blot nogle af de ting, som du bestemt ikke bør fodre din hund med. Nogle ting, såsom kød, kan godt gives til mad, når du skal give den lidt lækkert på en nem måde. Ofte kan godbidder og luksus foder være noget helt andet end en lavpris fornøjelse.

Du kan dog til enhver tid finde det til den bedste pris på internettet, hvor du også kan finde et stort udvalg af de bedste muligheder, et godt alternativ til menneskemad, godbidder og meget andet, du gerne må give din hund.

hundefoder

Hvad er fordele ved at handle online?

Har du investeret i en hund er det også en god ide at investere i den rette føde til denne hund, og det kan du enten snakke med din dyrelæge om eller vedkommende du har købt din hund af. Du kan både gå ned i din lokale dyreforretning og høre nærmere om deres foder eller du kan handle det online.

Når du handler dit billig hundefoder online har det en del fordele. Det er blandt andet nemmere, da du ikke skal bære dit hundemad frem og tilbage samt at du ofte kan bestille længere ordrer, så det kommer ind løbende, og at du på den måde ikke skal ned og købe nyt hele tiden, som din hund får spist op.

Derudover kan du nemmere holde overblik og hvad der er billigt på markedet i øjeblikket, og eller det gode sted at købe dit favorit mad. Derudover kan du læse dig igennem en masse test, anmeldelser og anbefalinger af produkter fra en masse mærker. 

Det er ikke altid det billige hundemad som er det bedste, men det kan være nemmere online at danne sig et overblik over de laveste i pris, bedste, mest velkendte eller noget helt fjerde.

Find hundefodder det rigtige sted på nettet

På nettet er det også muligt at finde hjemmesider, hvor du, såfremt du kender fuldstændig til din hunds behov, kan skræddersy mad til din vovse, så foderet både indeholder den smag samt næring, som din hund allerbedst kan lide. Denne form for hundemad er ikke nødvednigvis helt billigt, men til gengæld er du sikker på, at dit kæledyr er interesseret i at spise sin mad, og at det får den helt rigtige kost bestående af det bedste næring.

På denne måde slipper du for at bære tungt Pedigree hjem fra Rema 1000, eller der hvor du ellers handler. Og du kan endda tegne et abonnement, så du får leveret hundefoder præcis, når du står og mangler en opfyldning til din hund. 


billigt-hundefoder-glad-hund-stemningsbillede

Få de bedste råd fra dyrlægen

Er du stadig i tvivl om hvilke bedst i test hundefoder, du bør købe til din hund? Så bør du søge hjælpe hos din dyrlæge, der kan guide og vejlede dig til at finde det bedste foder til din firbenede ven. Nogle hunde reagerer nemlig dårligt på visse typer mad, selvom det er nogle af de bedste mærker i test. 

Hunde kan nemlig udvikle allergi overfor visse typer foder, og det har intetn at sige, og foderet er til lave priser eller ej. Denne type foder indeholder præcis den samme sikkerhed, som alt andet foder, og du kan sagtens købe noget af markedets bedste produkt til en lav pris uden at være bange for, at din hund får dårlig mave. 

Hunden kan udvikle flere former for allergi, når det kommer til foder. Der er ingen specifik årsag til, at du hund uvikler allergi overfor foder, og det er derfor svært at gardere sig mod. De typiske tegn på, at din hund ikke kan tåle dens mad er først og fremmest, at den får dårlig mave efter at have spist. Hvad end der er tale om billig eller dyr mad og foder kan det sagtens ske, at din hund kan få dårlig mave, hvis den har allergi. 

Du kan ikke selv stille diagnosen, og du bør altid kontakte dyrlægen, som kan give dig til bedste råd, hvis din hun viser tegn på allergi over billigt eller dyrt produkt. Herefter vil lægen hjælpe din med at finde den type foder, der er den bedste til din hund og dens behov. 

Du kan sagtens finde det allergivenligt til lave priser, der er det bedste for din hund og dens behov. Dermed behøver du altså ikke at bruge alverdens penge på dyre brand, men i stedet kan du nøjes med at købe foderet hos nærmeste forhandler til et godt tilbud. 

Langt de fleste supermarkeder sælger desuden noget af markedets bedste versioner, hvorfor du skal køre langt for at få fat en en god variant til din firbenede ven.

Hos ProduktEksperten hjælper vi med meget mere end viden om din hunds foder, men også med anbefalinger af produkter i alt fra segboard til sengetøj og robotstøvsuger.

Udvælgelse og anmeldelse af produkter

Anmeldelser, vurderinger og udvæglelse af produkter i nærværende artikel er baseret på grunding research fra blandt andet eksterne analyser og anmeldelser fra eksperter og upratiske aktører. De omtalte produkter forhandles hos vores partnere, hvorfor prisen kan variere. Derfor kan du få et samlet overblik over priserne i vores pristabel. Trods partneraftaler er det afgørende at pointere, at alle anmeldelser er baseret på en samlet vurdering af produktet.  

Produktanmeldelser af officielle eller upartiske aktører
Udtalelser og anmeldelser foretaget af kunder
Generel vurdering ud fra funktioner og specifikationer
Garanti, omdømme og generel kundeservice hos forhandler
Præferencer blandt forbrugere funderet på indsamlede indsigter

Ovennævnte parametre sættes op imod produktets pris og kvalitet. Med udgangspunkt i dette foretages en subjektiv vurdering, der i nærværende artikel kan læses som anmeldelser af de enkelte produkter. Udvælgelsen kan ligeledes ses som et udtryk for nogle af de vigtigste produkter på markedet - og er af samme årsag ikke en rangering og vurdering af, hvilke produkter der er bedst og værst.

FAQ - Billigt hundefoder

Hvilket hundefoder er bedst?
Der findes mange gode produkter og hundemad til din hund, herunder er nogle af de bedste brands Acana, Essential, First Buddy og Orijen. Flere af disse udbydere producere hundefoder, som er høj på protein, næringstoffer og vitaminer. Se nærmere på glutenfrit eller kornfrit hundemad.
Hvilket hundefoder er godt for min hund?
Det kan variere, hvad der er godt for din hund, når det gælder kost. Din hund skal have det hundefoder, som passer til det specifikke aktivitetsniveau, alder, race og eventuelle allergener. Kan din hund eksempelvis ikke tåle gluten, skal du kigge efter vådfoder som er kornfrit eller glutenfrit.
Er billigt hundefoder godt?
Hvis dit hundemad er billigt er det ikke ens betydende med at det er lavere kvalitet. Mange producenter og produkter er stadig rig på næringsstoffer, som er gode for din hund. Hold derfor øje med andre parametre såsom indholdet i stedet for prisen - da den ikke afgører kvaliteten.
Er Frolic hundemad godt og sundt for hunde?
Frolic hundefoder er tørfoder, som indeholder en masse gode næringsstoffer, grøntsager og fjerkræ. Produktet indeholder hvede, og er din hund glutenintollerant, anbefales det, at du ikke giver din hund dette hundemad. Indholdet af gode fibre i Frolic sikrer din hund god fordøjelse.

Se relaterede artikler til hundefoder

Læs vores guide om det bedste hundefoder, tørfoder til hunde og kvalitet hundefoder her.

Har din hund allergi eller andet? Så læs med her:

Er du efter hundefoder på til en skarp pris? Så læs med her:

Af gode mærker af hundefoder, kan følgende nævnes:

Se også disse:

Angivelse af kilder og test

 1. DR - se kilde her
 2. Dog Food Advisor - se kilde her
 3. Hepper - Se kilde her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

chevron-downmenu-circlecross-circle