Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Billigt hundefoder bedste i test 2022 - mad til en sund hund

Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal fodre sin hund med. Især hvis man lige har fået sig sin første hund. Skal man købe dyrt eller billigt hundemad? Find svaret her på ProduktEksperten.
Af 
 Opdateret d. juni 10, 2022
billigt hundefoder bedste i test

Som hundeejer bruger du typisk mellem 5.000 og 7.000 kr. om året på hundefoder. Hundemad er derfor en rimelig stor post på budgettet. Derfor vil vi gerne guide dig til hvor og hvordan du kan spare lidt penge ved at købe hundefoder billigt.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Hvad er den bedste billige hundefoder? Kom til sagen her

Er du i tvivl om hvilken type hundefoder, du skal vælge, så giver vi dig længere nede en guide til at vælge det rigtige.

Tyskland kan være et rigtig godt sted, at spare penge på hundefoder - Læs her vores guide til bedste hundefoder Tyskland.

I denne artikel

Vi har samlet en række af forskellige typer billigt hundemad. Vi har lavet vores anbefalinger på baggrund af analyse og udtalelser og vurderinger fra eksperter og ekspertviden.

Det bedste billige hundefoder i 2022

billig hundefoder
Bedste samlet set

Eukanuba

Prisklasse: 299 – 499 kr.

Fordele:

Passer til enhver hund
Billigt
Naturlig og proteinrig
billigt hundefoder
Sikker handel.
Billig fragt.
30 dages returret.

Det skal du vide, før du køber Eukanuba

Eukanuba har udviklet en brede af forskellige typer af hundefoder, som passer til enhver type hund. Der er nemlig billigt hundefoder at finde til den yngre som den ældre hund, overvægtige hunde og sensitive maver, hud og led.

Man finder sågar en hel serie af kornfrit hundefoder, hvis du søger at din hun skal få en mere naturlig og proteinrig kost, såsom BARF. Der tages altså forbehold for alle typer hunde, og du kan altså være sikret en god og sund kost til din hun uanset race, alder og behov.

Det er muligt at finde Eukanubas foder til cirka 29 kr./kg. Dermed ligger Eukanubas foder midt op skalaen for billigt hundefoder.


Læs mere om Eukanuba her
bedste billigt hundefoder i test
Bedste værdi

Pedigree

Prisklasse: 242 – 300 kr.

Fordele:

Indeholder både kylling og oksekød
Billigt
Passer til enhver hund

Hvorfor Pedigree er et godt billigt hundefoder

Pedigree producerer billigt hundefoder der både indeholder kylling og oksekød, så derfor får din hund de nødvendige proteiner.

Ligesom med Royal Canin, så har Pedigree også forskellige typer af billigt hundefoder, som både passer til de små senior hunde, de store hvalpe og så videre. Derfor er du også sikker på at kunne finde et godt produkt til alderen og størrelsen på netop din hund.

Pediegrees foder kan købes hos mange forskellige forhandlere, og har en gennemsnitspris på cirka 16 kr./kg. Dette er klart i den billige ende af skalaen for billigt hundefoder.

Læs også om vores store guide til bedste hundefoder her. Du kan også læse om en halvhøj seng, hvis du står og mangler sådan en, eller om halvanden mands seng.

Angivelse af kilder og test

  1. DR - se kilde her
  2. Dog Food Advisor - se kilde her
  3. Hepper - Se kilde her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockarrow-rightmenu-circlecross-circle