Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Billig el ladcykel - Her er de bedste til prisen i 2023

Med en billig el ladcykel får du den bedste mulighed for at komme vidt omkring. Den smarte cykel på el kan nemlig gøre de mange - og måske lange - cykelture både hurtigere og også en del sjovere. Tag hele familien med på cykeltur på cyklen.
Af 
 Opdateret d.maj 2, 2023
billig el ladcykel

Drømmer du om mere medvind på cykelstien? Men er du ikke villig til at kaste den helt store pengepung efter projektet? Så er det måske en billig el ladcykel, du skal på jagt efter. Læs med her for at få det fulde overblik over, hvilke billige el ladcykler, der klarer sig bedst i test.

Vores anbefaling af billig el ladcykel

Wildenburg el ladcykel. 

4,3 på Trustpilot med +200
Leveres 100% samlet
Spar 4000,- LIGE NU
wildenburg nordic el ladcykel

Wildenburg Nordic PLUS El Ladcykel

2 træbænke i ladet
Godt bremsesystem
Godt med ekstraudstyr
wildenburg fronter el ladcykel

Wildenburg Nordic Plus Fronter

Godt kalechesystem
Integreret lys m.m.
Nem indstigning i lad
wildenburg adventure quadro el ladcykel

Wildenburg Adventure – Quadro El Ladcykel

Topmodel på markedet
En af de bedste centermotorer
Firkantet lad med plads
bedste el ladcykel

Bergamont E-cargoville LJ 70

Alsidig el ladcykel
6 års garanti inkluderet
Innovativt lad

Interesseret i flere billig el ladcykel?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg af billig el ladcykel, så kan du trykke i kataloget nedenunder, hvor Cykelexperten har en gode cykler.

Se katalog
bedste ladcykel med el i test

Er du på udkig efter en billig el ladcykel? Så er du havnet det rette sted. Vi har nemlig samlet den fulde oversigt til dig, der gerne vil køre hurtigt på cykelstierne, men ikke ønsker at betale en formue for det. Der findes heldigvis et stort udvalg af billige el ladcykler, endda også en testvinder, som klarer sig godt på flere forskellige parametre i forskellige tests.

Bedste billige el ladcykel:

Bedste værdi: Clamber Sort

Bedste multifunktionelle: Cargokid Economy El-ladcykel

Bedste overordnet: Philips HD 2628

Bedste luksus: Philips HD 2628

I denne artikel

Vores guider dækker de bedste og billigste el ladcykler på markedet. Det er ingen hemmelighed, at el cykler koster. Men ikke desto mindre er der et kæmpe prisspænd mellem de billigste og dyreste - og med en billig el ladcykel kan du komme rigtig langt - på flere måder. En billig el ladcykel kan fås for helt ned til 13.000 kroner. Lad os komme i gang og få kigget på de bedste og billigste el ladcykler. 

Billig el ladcykel i test 2023

Wildenburg el ladcykel. 

El-ladcykler.dk

✅ 4,3 på Trustpilot med +200 anmeldelser
✅ Leveres 100% samlet 
✅ Spar 4000,- LIGE NU 
billig el ladcykel fra Innoliving
Bedste samlet set

El-Ladcykel – Clamber Sort

Prisklasse: 13.995 – 19.995 kr.

Type: El ladcykel

Motor: 250W 

Funktioner: Value for money

Fordele:

Enkel og stilren
Komfortabel lædersæde
Langtidsholdbart batteri

Ulemper:

Ikke samlet på forhånd
billig el ladcykel
Value for money.
Levering: 1-3 hverdage.
4,3 stjerner på Trustpilot.
30 dages returret.

Hvorfor den er den bedste samlet set

Denne model  er til dig, der ønsker en stilren og enkel elcykel uden at gå på kompromis med komfort og kvalitet. Med sine 250W motor og 10Ah litium batteri, kommer du nemt fra A til B, og slipper for at skulle oplade batteriet i løbet af dagen.

Cyklen er lavet i høj kvalitet og er udrustet med langtidsholdbarer komponenter, som ved blot en lille mængde vedligeholdelse sikrer en lang levetid. Med denne model er der både fokus på god kvalitet, flot design samt en nem vedligeholdelse, og er dermed velegnet til familien med en travl hverdag. 

Clamber Sort kan købes til en god pris, og er lige nu til et unikt tilbud på kun 13.995kr! 

Med i prisen får du en masse godt udstyr såsom regnslag, kraftig lås, sikkerhedsseler mm.

Læs endnu flere spændende artikler, anbefalinger og guides her på siden om alt fra hundefoder, sengetøj og til segboard og robotstøvsyger - et kæmpe univers af produkter.


Læs mere om El-Ladcykel – Clamber Sort her 
bedste billig el ladcykel i test cargokid
Bedste samlet set

Cargokid - Economy El-Ladcykel

Prisklasse: 15.500 – 17.500 kr.

Type: El ladcykel

Motor: 250W 

Funktioner: Value for money

Fordele:

10 års stelgaranti
Stor udtyrspakke
250W motor
Hydraulisk bremsesystem

Ulemper:

Få gear
Køb en billig el ladcykel
Value for money.
Hurtig levering (0-5 hverdage).
4,4 stjerner på Trustpilot.

Hvorfor den er den bedste samlet set

Som navnet på denne model så fint indikerer, får du her en billig el ladcykel. Det betyder dog ikke, at der er sparet på noget. Den lækre og billige el ladcykel kommer med en stor udstyrspakke inkl. fastmonteret lås, kædelås, hynder, kaleche, boxcover, lygter og 10 års stelgaranti. 

Modellen leveres desuden 100% samlet, hvorfor du med det samme kan ramme cykelstierne med en sikkerhed, der er helt i top. Denne model kommer nemlig med en kraftig brushless 250W motor og et stærkt hydraulisk bremsesystem med dertilhørende parkeringsbremse. 

Dette bud på en god og billig el ladcykel kommer desuden med et 9AH batteri og en turbooplader, som sikrer at du hurtigt kan komme ud på cykelstierne igen, hvis batteriet skulle være kørt fladt for strøm. 

Blandt forbrugerne er der en stor enighed i, at denne Economy model fra Cargokids absolut er blandt den bedste til prisen. En meget tilfreds bruger af denne model giver bl.a. udtryk for, at både hun og hendes børn ‘elsker denne model’. Og det er der god grund til. Denne Economy model koster nemlig kun 16.000 DKK - og selvom det måske kan lyde af meget, så får du her en billig el ladcykel, der kan rigtig meget til prisen.


Læs mere om Cargokid - Economy El-Ladcykel her 

Interesseret i flere cykel produkter? - Så læs mere her 

Skal du have den bedste el ladcykel i test 2023? Så læs her hvordan du kan skaffe dig en.

Læs mere om vores anbefalinger til brugt ladcykel her på siden.

Mangler du en telefonholder til cykel? Så læs vores guides her.

Er du på jagt efter en cykel uden el? Så kan du læse vores racercykel tilbud guide her. 

Sco Premium E-Cargo - god til både by og land

Fordele: 

 • Stort frontlad 
 • Lækker kaleche 
 • 250W motor 
 • Hydraulisk bremsesystem

Ulemper:

 • Har ikke det største batteri 

SCO Premium E-Cargo med 3 hjul er en smart og billig el ladcykel, med plads til 4 børn i det store frontlad. Denne model er udstyret med et elegant overstræk i stort stof og en gennemsigtig plastikrude, der også gør modellen oplagt at bruge, når det danske vejr viser sig for sin mere kedelige side. 

En billig el ladcykel som denne kommer med Shimano Acera 9 udvendige gear samt en Shimano gearskifter, der medvirker til hurtige og lette gearskift. Modellen er desuden udstyret med hydrauliske skivebremser, der giver effektiv og god opbremsning - også når der er fuld last på ladet. 

SCO Premium E-Cargo er oplagt til både korte og lange køreture, hvilket gør modellen til en af de bedste på markedet, hvis du er på udkig efter en billig ladcykel. Det fremgår også af en test, hvori denne model er nævnt. Evnen til både korte og lange køreture skyldes blandt andet det store og kraftige batteri på 13 AH (468 Wh) og en motor på 250W. 

Alt i alt får du her en billig el ladcykel, når man kigger på det gængse marked, hvor der ikke er sparet på noget. Med andre ord får du alt du skal bruge i denne model - og lidt mere til.   

Sweden Classic Hydraulic Cargobike 

Fordele: 

 • Stor ladkasse
 • 250W Bafand motor 
 • Plads til 4 børn
 • Skrivebremser foran og bag

Ulemper:

 • Mindre batteri

Denne Sweden Classic Hydraulic Cargobike er ganske vist en af de dyrere i denne test, men ikke desto mindre er den stadig et rigtig godt køb til prisen. Modellen har et klassisk kasseformet udtryk med hydraulisk skivebremse både foran og bag til. 

Sweden Classic Hydraulic Cargobike er et godt valg og et yderst praktisk transportmiddel for familier, der har brug for at komme lidt hurtigere frem på cykelstierne. Denne model, der er et godt bud, hvis du skal have en billig el ladcykel, har nemlig en vedligeholdelsesfri 250w Bafand motor på 45Nm og plads til op til 4 børn. 

Modellen kan også bruges til transport af gods idet at bænkene let kan foldes sammen. Den elektriske motor drives at et solidt 13Ah batteri, der giver masser af hjælp, når du skal op af stejle bakker, cykler i modvind eller ladet er fyldt med børn eller andet gods. 

Denne model, der roses i flere forbruger tests, kommer med meget ekstraudstyr. Foruden for- og baglygter, leveres modellen også med oplader, bænke, seler og et cover, der kan bruges til at dække selve ladkassen, når den ikke er i brug. 

Selvom denne model ikke er den billigste i denne test, får du altså et rigtig godt produkt til prisen, der stadig ligger i den lave prisskala. Denne model er derfor et oplagt valg til dig, der er på udkig efter en god og billig el ladcykel med ladkasse og tre hjul. 

Her på siden kan du også læse om hvordan du får den bedste tandretning med diverse bøjler, finder det bedste allergivenlige hundefoder, 2023 bedste segboard, robotstøvsuger og det blødeste sengetøj. Læs indlæggene i vores blog.

Vogue Superior 3 El ladcykel

Fordele

 • 7-trins Shimano skiftegear
 • Robust motor
 • Lækkert design 
 • Kommer i flere farver

Ulemper

 • Kort batterilevetid

Er du på udkig efter en billig el ladcykel med plads til hele familien? Så er denne Vogue Superior 3 et rigtigt godt bud. Denne model er blandt de prisbillige på markedet og i denne test, men det betyder ikke, at du ikke får, hvad du skal have i denne model. Du får nemlig en rigtig god og solid billig el ladcykel.  

Vogue Superior 3 kommer med en aluminiumsramme og en robust motor på baghjulet, der sammen med batteriet giver dig en rækkevidde på mellem 50 til 70 kilometer på et fuldt opladt batteri. Hvor langt du kan køre på et batteri afhænger blandt andet af, hvor tungt denne lækre model er lastet. 

Vogue Superior 3 er desuden udstyret med et 7-trins Shimano skiftegear, der giver masser af frihed til at vælge niveauet af støtte, samt et digitalt farvedisplat, hvor du let kan navigere i de oplyste date. Skærmen har også en smart USB-indgang, så din smartphone kan lade op imens du er på farten. Det er en smart ekstra feature, som man sjældent ser på en billig el ladcykel af denne prisklasse.

Denne model er et rigtig godt bud på en billig el ladcykel, der gør sig godt i byen eller på de kortere ture på landet. Med et stort og rummeligt lad kan du transportere både børn eller andet tungt gods direkte hjem til din hoveddør. Du bliver desuden blandt de smarte på cykelstien, for denne model er lavet i et lækkert og simpelt design med mulighed for at vælge farve på ladkassen.  

Mustang Family - billig el ladcykel til hele familien

Fordele: 

 • Stort frontlad 
 • Lækker kaleche 
 • God til alt slags vind og vejr 
 • Plads til 4 børn

Ulemper:

 • Har ikke det største batteri 

Når jagten skal sættes ind på en billig el ladcykel er denne Mustang Family et yderst fornuftigt valg. Denne model er en af de billigste på markedet, men ikke desto mindre roses den i flere tests. 

Mustang Family er det oplagte valg til familien, der ønsker en god bycykel med el. Det rummelige lad har seler og plads til hele 4 børn, og fremstår i et lækkert og simpelt design. 

Mustang Family er, foruden speedometer og kilometertæller, udstyret med en kraftig motor og et batteri, som automatisk slukker, når hastigheden når de tilladte 25 km/t. Det, som dette bud på en billig el ladcykel særligt udmærker sig på, er det store fokus på sikkerhed. 

Denne billige el ladcykel er nemlig udstyret med de smarte hydrauliske skivebremser, der sikrer en yderst god bremseevne - også når ladet er fuldt lastet. Desuden er denne model produceret i materialer, der er fri for skadelig kemi, hvilket ikke nødvendigvis er en selvfølge hos alle producenter, der tilbyder en billig el ladcykel. 

Kort sagt: denne model er blandt de bedste på markedet, hvis du ønsker en billig el ladcykel, som tåler by, danske vejr, god sikkerhed og plads til hele familien. 

Læs mere om Mustang el-ladcykler her.

Triobike Cargo - kom hurtigere frem 

Fordele:

 • Kan laste op til 230kg
 • Let at dreje og vende
 • Punkterfrie dæk
 • Mange forskellige designs 

Ulempe: 

 • Dyr 

Er du derimod villig til at ofre flere penge for din ladcykel og ønsker at finde den bedste model på markedet, er Triobike svaret. Triobike har siden 2003 udviklet nogle af de letteste, sikreste, hurtigste og mest brugervenlige ladcykler på markedet. Her skal du ikke er gå på kompromis med andet end prisen, og til gengæld får du den bedst mulige kvalitet.

Med dens unikke design slipper du for irriterende hjørner og kanter, og kommer hurtigere frem til din destination. Cyklens forhjul har nemlig en større drejevinkel mød højre, hvilket gør det nemmere for dig at dreje og vende cyklen. Derfor er den tilegnet dig, som ønsker at komme hurtigt fra A til B. 

Med en maks last på 230kg er der næsten ingen begrænsning for, hvad du kan transportere. Og selvom 230kg kan lyde tungt at slæbe rundt, er den stærke Brose Drive S centermoter designet til at gøre næsten alt arbejdet for dig, således at du smertefrit kan køre op at stejle bakker uden at skulle bruge for mange kræfter. 

Vælger du en Triobike, får du samtidig mulighed for at vælge blandt et hav af forskellige design - både havd angår modeller såvel som farver. Hvis du er på udkig efter en cykel til familien, kan du vælge en model med plads og seler til børn. Hvis du derimod er på udkig efter en elcykel til at transportere tunge komponenter fra A til B, kan du vælge løsningen med en supersikker kasse, som nemt kan sættes fast til ladet. 

For at få fat i den attraktive Triobike el ladecykel skal du dog af med et større beløb. Cyklen ligger nemlig til en pris på 50.999kr.

Tre ting du skal være opmærksom på inden du køber

Når du er på udkig efter en billig el ladcykel er der et par ting du bør være opmærksom på. Det gælder faktisk uanset hvilken type el ladcykel du køber. Nedenfor vil vi gennemgå et par af de ting, du bør være opmærksom på, inden du investere i det smarte og populære transportmiddel. 

Læs her på siden også om bedst el løbehjul, det bedste hundefoder, lækreste sengetøj og din kommende robotstøvsuger.

Bremser

Bremser er af helt afgørende betydning for din sikkerhed og køreoplevelse - og disse skal være i orden også på de billige modeller. Derfor er en god huskeregel, at du som minimum går efter en model, der har skivebremser på på forhjulene.

Som tilfældet også er i denne test, kan det ses og opleves, at nogle modeller sælges med hydrauliske skivebremser imens andre sælges med almindelige skivebremser. De hydrauliske skivebremser kan være at foretrække på de kolde vinterdage, som vi heldigvis ikke har mange af i Danmark, fordi de mekaniske kan have tendens til at fryse fast i vinterperioden. 

Omvendt skal de  hydrauliske skivebremser med væske, for at det hydrauliske tryk kan opretholdes - og dette bør man også have med i sine overvejelser inden køb. 

Vi tester ikke kun el cykler, men også andre produkter såsom segboard ti børn.

Rust

Ikke alle billige modeller er de bedste, hvd andgår rust. Det betyder blandt andet, at de ikke er tilstrækkeligt beskyttet mod rust. Det kan i nogle tilfælde betyde, at dele eller komponenter allerede kan ruste efter en kort periode. 

Forsikring

Uanset hvilken dyr eller billig el ladcykel du køber, så skal du have styr på din forsikring. De elektriske ladcykler er yderst populære blandt folk med lidt for lange arme - og det er en skam, hvis uheldet er ude, og du ikke har styr på din forsikring. 

Derfor er det vigtigt med en rigtig god lås og en god og dækkende indboforsikring. Du er i mange tilfælde allerede dækket via din indboforsikring, men det er en god idé og vigtigt at tjekke op på, inden du sætter din store og nye investering på gaden. 

Ofte dækker din indboforsikring kun op til et vist beløb. Køber du en billig model er du derfor i mange tilfælde dækket, imens du ved en dyrere model skal tilkøbe en tillægsforsikring, der hjælper dig, hvis du en dag skulle komme ned til en tom cykelparkering. 

Interesseret andre el-køretøjer?

Så kunne et segboard muligvis være interessant for dig at undersøge. Med et segboard kommer du hurtigt fremad, og det er samtidig sjovt for både børn og voksne

Vi har gjort en dyd ud af at anmelde forskellige variationer, så du kan vælge det helt rette segboard. 

segboard til børn

Angivelse af kilder og tests:

FAQ - Billig el ladcykel

Hvad koster en billig el ladcykel?
En billig el ladcykel koster helt ned til 14 - 16.000 kr. Det kan godt svare sig at investere en lille smule mere, alt efter dine krav og behov.
Hvor kan jeg købe den billigste el ladcykel?
Den billigste el ladcykel kan du købe hos hos Cargo Kid til 15.995 kr. Du kan også se flere i vores test og se hvilken du foretrækker sig.
Hvor hurtigt kan en billig el ladcykel køre?
En billig el ladcykel kan køre op til 25 km/t med motorkraft - altså lige så hurtigt som de dyre el ladcykler.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle