Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Opdateret april 29, 2022 af Peter Rasmussen

Barbord på hjul bedst-i-test 2022 - guide til rette produkt

bedste barbord test

Skal du have indrettet stuen med et hyggeligt hjørne, hvor dine gæster kan slå sig ned og få en kold drink, men mangler du udstyret til at forsyne dem med stærke drink og skønne cocktails? Så er det måske et barbord på hjul, du står og mangler, og måske også grunden til, at du sidder og læser med netop her.

Det er gennem de sidste år blevet en stigende trend at have en et barbord på hjul stående frit fremme, så der indbydes til en afslappet atmosfære i hjemmet, og selvfølgelig også, så man kan vise sine dyre flasker frem og imponere sine gæster.

Foruden dette er et flot barbord på hjul i guld, sort eller i træ også et indretningsmæssigt statement, som definerer den gode smag og den kvalitetsbevidste person.

Vores anbefalinger til det bedste barbord på hjul

Vi har her samlet en guide til de bedste barborde med hjul på markedet, ud fra teste af diverse eksperter. Vi har opstillet det enkelte barbord på hjul til sammenligning med adskillige andre, så du kan vurdere hvilket, der opfylder dine behov bedst.

Bloomingville Fine barbord

Dette barbord på hjul har en flot guld farve og et simpelt, rundt design, der især er præget af runde former. Det helt særlige ved det her runde barbord på hjul er, at rullebordets topplade er lavet af hærdet glas, så der kan ses gennem det, og den nederste bund har en spejloverflade. Dette gør også at flaskernes æstetiske ydre står bedre frem.

Stellet på barbordet er lavet med jern lakeret i en guld farve, der giver et elegant og luksuriøst udtryk. Har du en forkærlighed for guld, så laver Bloomingville også andre barartikler, såsom isspande og barsæt, som du kan pryde dit barbord på hjul med.

  • Mobilt med fire hjul
  • Hver bund kan bære op til 4 kg. 
  • Måler L86 x H81 x B46 cm.

Dette barbord med hjul fås også i en mere oval form, hvis man søger et lidt større bord.

House Doctor Use barbord

Dette barbord på hjul er designet og udformet i sort stål. Farven, i samarbejde med de stilrene og simple linjer, gør dette rullebord til et godt valg i det stilrene hjem. Helt særligt ved dette barbord er det “hul”, der er lavet i øverste bordplade, som kan bruges til drinksbøger, magasiner eller andet.

Bordet kan tage flere forskellige funktioner, så hvis du ikke ønsker at bruge det som barbord på hjul i stuen, så kan det også anvendes som bogreol for bøger og magasiner i soveværelset. Det kan også anvendes til håndklæder og cremer på badeværelset.

  • Mobilt med fire hjul
  • Kan bære op til 35 kg.
  • Måler L65, H81, B40 cm.

Dette bord er især godt, hvis du gerne vil have mange artikler stående på - herunder tunge flasker.

Sika-Design Carlo barbord

Dette barbord på hjul er lavet i indonesisk rattan træ, der giver et antikt look i selskab med de håndlavede viklinger, lavet af kurvemagere, på træstellet. Rullebordet kan bruges både i stuen som barbord på hjul, eller det han anvendes i køkkenet som et ekstra serveringsbord. Mulighederne er mange.

Barbordet er designert af Sika-Design, der har hovedsæde på Fyn nær Rynkeby. Så på trods af sit lidt orientalske udseende, så er designet ganske dansk, og derfor kan du uden problemer bruge det til indretning i dit danske hjem.

  • Mobilt med fire små hjul.
  • Dansk design.
  • Måler L89, H82, B45 cm.

Godt at vide inden køb af barbord på hjul

Selvom det kan være fristende bare at vælge det første, flotte barbord på hjul, man finder, så er der nogle ting, der er værd at overveje inden, for at undgå problemer.

Flad overflade

For det første er det en vanvittig god ide at tjekke, om den overflade, som barbordet skal stå på, også er vandret, da bordet ellers kan finde på at trille, hvis overfladen har en hældning, når rullebordet fyldes.

Kapacitet og vægt

Har du rigtig mange sprutflasker, som du gerne vil placere på dit barbord med hjul, så er det en god ide at finde ét, som kan bære alle flaskerne. Vælger du nemlig ét, der er for lille, er der måske ikke pladsen, og hvis du vælger ét, der ikke kan bære ret meget, så kan du risikere, at det falder sammen under vægten.

Indendørs eller udendørs?

Det er desuden en god ide at have in mente, når du skal ud og anskaffe dig et barbord på hjul, om det skal stå udenfor eller indenfor, da forskellige materialer reagerer forskelligt på forskellige miljøtyper. Derfor er det en god ide at undersøge dette inden købet.

Alt dette er godt at overveje inden køb. Når du så endelig har fået fingerene i det rette barbord, så kan det være en lige så stor udfordring at indrette med det. Dette kan du søge hjælp til på både Instagram og Pinterest, eller du kan gå efter mavefornemmelsen og din egen æstetiske sans. Køb også eventuelt barartikler, såsom en shaker og en isspand, til.

Hvad er det bedste hundefoder til din hund? Se ProduktEkspertens svar her. Vi har også en guide til allergivenlig hundefoder. Måske vil du købe hundefoder uden korn, så læs mere her! 

Find vores guide til, de bedste el ladcykler HER:

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle