Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Barbord på hjul bedst-i-test 2022 - guide til rette produkt

Skal du have indrettet stuen med et hyggeligt hjørne, hvor dine gæster kan slå sig ned og få en kold drink, men mangler du udstyret til at forsyne dem med stærke drink og skønne cocktails? Så er det måske et barbord på hjul, du står og mangler, og måske også grunden til, at du sidder og læser med netop her.
Af 
 Opdateret d. august 26, 2022
barbordforsidebillede

Det er gennem de sidste år blevet en stigende trend at have en et barbord på hjul stående frit fremme, så der indbydes til en afslappet atmosfære i hjemmet, og selvfølgelig også, så man kan vise sine dyre flasker frem og imponere sine gæster.

Interesseret i flere produkter?  🚀

Hvis du er interesseret i at se et større udvalg, kan du browse videre i kataloget her.

Se katalog
elgiganten

Foruden dette er et flot barbord på hjul i guld, sort eller i træ også et indretningsmæssigt statement, som definerer den gode smag og den kvalitetsbevidste person.

Kom til sagen 

I denne artikel

Vores anbefalinger til det bedste barbord på hjul

Bedste samlet set

Bloomingville Fine barbord

Prisklasse:

Type:

Watt: 

Funktioner: 

Fordele:
Højdepunkter:

Fri fragt.
God service.

Det skal du vide, før du køber Bloomingville Fine barbord

Dette barbord på hjul har en flot guld farve og et simpelt, rundt design, der især er præget af runde former. Det helt særlige ved det her runde barbord på hjul er, at rullebordets topplade er lavet af hærdet glas, så der kan ses gennem det, og den nederste bund har en spejloverflade. Dette gør også at flaskernes æstetiske ydre står bedre frem.

Stellet på barbordet er lavet med jern lakeret i en guld farve, der giver et elegant og luksuriøst udtryk. Har du en forkærlighed for guld, så laver Bloomingville også andre barartikler, såsom isspande og barsæt, som du kan pryde dit barbord på hjul med.

  • Mobilt med fire hjul
  • Hver bund kan bære op til 4 kg. 
  • Måler L86 x H81 x B46 cm.

Dette barbord med hjul fås også i en mere oval form, hvis man søger et lidt større bord.

House Doctor Use barbord

Dette barbord på hjul er designet og udformet i sort stål. Farven, i samarbejde med de stilrene og simple linjer, gør dette rullebord til et godt valg i det stilrene hjem. Helt særligt ved dette barbord er det “hul”, der er lavet i øverste bordplade, som kan bruges til drinksbøger, magasiner eller andet.

Bordet kan tage flere forskellige funktioner, så hvis du ikke ønsker at bruge det som barbord på hjul i stuen, så kan det også anvendes som bogreol for bøger og magasiner i soveværelset. Det kan også anvendes til håndklæder og cremer på badeværelset.

  • Mobilt med fire hjul
  • Kan bære op til 35 kg.
  • Måler L65, H81, B40 cm.

Dette bord er især godt, hvis du gerne vil have mange artikler stående på - herunder tunge flasker.

Sika-Design Carlo barbord

Dette barbord på hjul er lavet i indonesisk rattan træ, der giver et antikt look i selskab med de håndlavede viklinger, lavet af kurvemagere, på træstellet. Rullebordet kan bruges både i stuen som barbord på hjul, eller det han anvendes i køkkenet som et ekstra serveringsbord. Mulighederne er mange.

Barbordet er designert af Sika-Design, der har hovedsæde på Fyn nær Rynkeby. Så på trods af sit lidt orientalske udseende, så er designet ganske dansk, og derfor kan du uden problemer bruge det til indretning i dit danske hjem.

  • Mobilt med fire små hjul.
  • Dansk design.
  • Måler L89, H82, B45 cm.
barbord content

Godt at vide inden køb af barbord på hjul

Selvom det kan være fristende bare at vælge det første, flotte barbord på hjul, man finder, så er der nogle ting, der er værd at overveje inden, for at undgå problemer.

Flad overflade

For det første er det en vanvittig god ide at tjekke, om den overflade, som barbordet skal stå på, også er vandret, da bordet ellers kan finde på at trille, hvis overfladen har en hældning, når rullebordet fyldes.

Kapacitet og vægt

Har du rigtig mange sprutflasker, som du gerne vil placere på dit barbord med hjul, så er det en god ide at finde ét, som kan bære alle flaskerne. Vælger du nemlig ét, der er for lille, er der måske ikke pladsen, og hvis du vælger ét, der ikke kan bære ret meget, så kan du risikere, at det falder sammen under vægten.

FAQ

Spørgsmål 1
Svar
Spørgsmål 2
Svar
Spørgsmål 3
Svar
Spørgsmål 4
Svar

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle