Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Babboe el ladcykel – Find den bedste elcykel med lad

forsidebillede

Indholdsfortegnelse

Seneste opdatering: 22. november 2023

Vi bruger lang tid på at opdatere vores Babboe el ladcykel side. I denne opdatering har vi tilføjet produkterne:  Babboe E-mini og Babboe Pro Trike.

Ladcykler har altid været populære. Gennem tiden har ladcyklen få flere og mere familieorienterede formål, og ide ses el ladcykler over hele landet.
Ladcykler har altid været populære. Gennem tiden har ladcyklen få flere og mere familieorienterede formål, ligesom segboard, og ide ses el ladcykler over hele landet. Derfor har Babboes el ladcykler nok heller ikke gået dig forbi næsen. Disse er nemlig blevet meget populære gennem de senere år.

Der er lavet en langrække af el ladcykler fra det populære brand Babboe, der i særlig grad kendes for det ofte træfarvede lad. Derfor er de også nemme at genkende i bybilledet, når man ser forældre cykle rundt med ungerne på el ladcyklen, præcis som man også ser voksne som børn på segboard.
Det kan dog være svært at finde ud af, hvilken af de mangle el ladcykler, der er den bedste, og det kommer da også helt an på behov. Derfor har vi lavet en guide til den bedste el ladcykel fra Babboe til dig. Her kan du selv vurdere ud fra dine kriterier, hvilken Babboe el ladcykel, der er den bedste for dig.
Vil du også blive klogere på en masse andre produkter, såsom hvilket segboard du burde købe, navnet på en effektiv robotstøvsuger, et godt og blødt sæt sengetøj og meget mere, så kan du finde din information her på ProduktEksperten.

 

I denne artikel

Vores guide starter med detaljerede oplysninger om vores valg af de bedste el ladcykler i 2023 og dækker derefter de vigtigste emner, som en dygtig køber bør være opmærksom på, for dem, der ønsker at komme ind på ind- og uddybning af købsprocessen for brødristere. Lad os komme i gang.

Vores anbefalinger af til de bedste Babboe el ladcykler

Babboe E-mini

Hvorfor den er den bedste samlet set

Denne el ladcykel fra Babboe er især god til den lille familie, hvor der er ét eller to børn, og som ikke behøver mere plads end det. Eller hvor det ene barn evt. er gammel nok til at befinde sig på et segboard på siden, så der er plads til hund og hundefoder i ladet i stedet. Muligheder er mange.

Hvad den er lavet af

Denne el ladcykel er desuden også god, hvis du bor i et byområde, herunder især storbyen, såsom København eller Århus, da ladcyklen er lille og kompakt, og derfor kan den parkeret langt flere steder end andre el ladcykler.

Hvordan den fungerede

Ladet på el ladcyklen måler 79 cm i længde, 64 cm i bredden og 50 cm i højden. Desuden kan ladet bære helt op til 80 kg, så selv de større børn kan også sidde med på cyklen.

Babboe E-Curve

Hvorfor den er den bedste samlet set

Denne el ladcykel fra Babboe er fuld af suveræne små detaljer, der går det nemmere for enhver børnefamilie at komme igennem dagen. Dette indebærer både Schwalbe punkterhæmmende dæk, LCD display med speedometer, kilometertæller og meget mere.

Hvad den er lavet af

Ladcyklen har et flot og elegant, nærmest blødt design, der gør el ladcyklen til noget helt særligt. Lidt som hvis man lagde sig i nyvasket sengetøj, så er denne også en fornøjelse at opholde sig i. Derfor er det også nemt at skelne mellem den og mange andre ladcykler, da udseendet træder ud.

Hvordan den fungerede

Foruden ovenstående, så netop denne el ladcykel en række vidde på helt op til 70 km. Dette kommer naturligvis an på vejrforhold, terræn og meget mere.

Babboe Go Mountain

Hvorfor den er den bedste samlet set

Denne el ladcykel fra Babboe er særligt god til familier med en hund, da der forrest på ladkassen er lavet en lille døråbning, som hunden kan komme ind og ud af, uden at du skal fjerne hundefoder, segboard eller andet i dit lad. Det kan også være julegaverne i form af pakker med sengetøj, et par nye køkkenknive, en sodastream, en robotstøvsuger eller noget helt femte.

Hvad den er lavet af

El ladcyklen er udstyret med en kraftfuld Yamaha motor og Enviolo gear, som kan hjælpe dig igennem ethvert terræn.

Hvordan den fungerede

Det helt særlige ved denne el ladcykel er, at den er med i Mountain-serien, der giver ekstra kraft til hjulene, når man er i hårdere, mere stejlt og landligt terræn. Derfor er denne ladcykel også især god, hvis du bor i provinsen, i udkanten af en større by, eller hvis du bor på landet.

 

bedste billig el ladcykel i test cargokid

Babboe Pro Trike

 • Vandtæt
 • Mekaniske bremser
 • 250 Watt motor
 • Derailleur gear

Denne el ladcykel fra Babboe er stor og rumlig. I ladkassen, der kan fås i to forskellige størrelse, 265L eller 300L, og to forskellige farver, kan kasser stables med lethed på grund af kassen geometriske former.

Ladcyklen er til dig, der ikke har børn eller familie, som bare behøver mere transportplads end en normal cykel kan give dig. Denne cykel er også især god, hvis du har en virksomhed, der søger et transportmiddel, som kan understøtte jeres bæredygtige og grønne branding.

En Pro Trike el ladcykel vil gøre logistiske problematikker mindre og mere overskuelige i større såvel som små byer.

Fordele:

 • Ladkasse op til 300L
 • Rumlig 
 • God til kommerciel brug
 • Aflukket og låsbar ladkasse

Ulemper:

 • Ikke egnet til børnefamilier
 • Meget kasset form.
 • Ingen anti-tilt

Hvorfor vælge en Babboe el ladcykel?

Babboe el ladcykler er lavet med høj kvalitet med familier i fokus. Derfor kan du også være helt sikker på at få en god familieoplevelse, når du investerer i en Babboe ladcykel.

Hvilken Babboe cykel, der er den bedste for dig, kommer naturligvis an på, hvad dine behov er. Har du en større familie, vil en Babboe E-Big el ladcykel måske være det bedste valg for dig, da denne er lavet til at rumme mange børn.

Har du en familie og en hund, kan en Go Mountain også være god. Især er denne model også god, hvis du bor på landet eller i provinsen, da den har en ekstra kraftig motor.

Til de små familier er en E-mini el ladcykel kanongod, da der er plads til børn, men ikke fylder ret meget – hverken i fysisk form eller i udtryk i bybilledet. Derfor er denne også god, hvis du bor i byområder, hvor cykelparkering kan være et problem.

Til kommerciel brug findes der også Pro-serien, som alle fokuserer på logistiske problemer ved at være cykellist. Dette er en god bæredygtig løsning til virksomheder, der skal have fragtet varer rundt i byområder.

Der er med andre ord noget til enhver smag. Debedste el ladcykel og selv de bedste billige el ladcykler bliver lavet med formålet for øje, og det må man sige, at Babboes el ladcykler er. Med erfarne ingeniøre og familier som beslutningstagere bag el ladcyklernes design er der lagt tanke bag hver eneste detalje.

Udover vores guide til din kommende Babboe ladcykel, kan vi hjælpe dig med at finde produkter i alt fra det lækreste sengetøj, en ny og smart robotstøvsuger, passende hundefoder til din allergiske hund, segboard til begge børn eller hvad du måtte have behov for. Læs også om el løbehjul her. 

Scroll to Top