Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Bambus pudebetræk

Bambus pudebetræk

Indholdsfortegnelse

Bambus pudebetræk – Miljøvenligt og antibakterielt

Der er rigtig mange gode grunde til at købe et bambus pudebetræk til din hovedpude, som du sover med hver nat. Vi vil gennemgå alle disse fordele og meget mere, så du kan blive klogere på denne type tekstil og de mange muligheder.  

I denne artikel vil vi komme nærmere ind på bambus pudebetræk og fremhæve de mange fordele, der er at finde ved dette lækre materiale. Vi vil også pege på andre måder at implementere bambustekstilet i din hverdag. 

Vores anbefalinger til bambus hovedpudebetræk

  • Bambuni – Økologisk og nordisk pudebetræk – Vores anbefaling
  • Wonder Living – Økologisk hovedpudebetræk

Herunder finder du vores anbefalinger til blødt og lækkert bambus pudebetræk fra adskillige brands, i forskellige farver, herunder blå, grå, grøn, lyserød og hvid, til både børn og voksne. Du kan med fordel vælge én af disse, som ikke er fra Jysk eller IKEA, hvis du er på udkig efter et kvalitetssikret hovedpudebetræk, som du kan bruge igen og igen.

Bambuni - Vores anbefaling

bambus sengetøj

Bedste priser og tilbud på Bambuni:

Bambuni

289 kr

Hvorfor vælge Bambuni?

Hos Bambuni finder du nogle af de bedste bambus pudebetræk på markedet. De er både bløde og lækre, har gode antibakterielle egenskaber, er sensitive mod hud og hår, og så fås de i et væld af forskellige farver, som kan matche enhver smag og indretning.

Bambuni producerer deres produkter i OEKO-TEX certificeret materiale, som giver dig den bedste kvalitet i både bambusmateriale, men også i selve produktionen og arbejdsvilkårene. Bambunis bambus pudebetræk laves i 100% satinvævet bambus, som giver en flot finish til stoffet.

I deres hovedpudebetræk finder du ekstra robuste lynlåse, som holder vask efter vask. Betrækkene kan desuden vaskes ved lave temperaturer, da bambusmaterialet naturligt er antibakterielt. Derudover kan ud også sagtens tørrretumble ved lave temperaturer, men producenten selv anbefaler, at du lufttørrer dit bambus pudebetræk fra Bambuni.

Find også lækre bambus strømper fra samme brand her.

Specifikationer

Wonder Living - Økologisk hovedpudebetræk

Wonder Living pudebetræk

Bedste priser og tilbud på Wonder Living

Wonder Living

159,60 kr

Hvorfor vælge Wonder Living?

Wonder Living bambus pudebetræk har et flot, skinnende finish, som giver det et eksklusivt og luksuriøst udtryk. Dette kommer af, at det er lavet af lækkert satinvævet bambus, nærmere bestemt i 100% bambus lyocell, som er både blødt og lækkert mod huden, men også skånsomt får hår og hud.

Dette flotte og bløde hovedpudebetræk fra Wonder Living er desuden både absorberende og temperaturregulerende, hvilket betyder, at skulle du komme til at savle eller svede unden din søvn, så absorberer betrækket det nemt, så du bliver holdt tør hele natten. Den temperaturregulerende egenskab gør, at på varme sommerdage, vil dit bambus pudebetræk føles køligt, og på koldere dage, kan det give netop den varme, som holder dig varm og rolig hele natten igennem.

Find også skønt bambus sengetøj fra Wonder Living her.

Gode grunde til at vælge bambus pudebetræk

Der er som sagt en masse fordele ved bambus pudebetræk, hvis man sammenligner det med andre tekstiler, som normalt bruges til hovedpudebetræk. 

For at skabe overblik kommer vi her ind på nogle gode grunde til at vælge bambus pudebetræk. 

Beskytter dit hår

Hvis du har krøllet, langt, skrøbeligt eller kruset hår kan bambus hovedpudebetræk være revolutionerende for dig. Tekstilet er noget af det blødeste, man kan finde på markedet og det er derfor især godt til hår, der vil have godt af lidt ekstra omsorg og skånsomhed. Pudebetrækket skaber mindre friktion for dit hår, når du sover, hvilket både er sundere og bedre for dit hårs udtryk. 

Når håret oplever friktion, slider det på hårstrående, hvilket skader håret. Du kan sove trygt med udslået hår på dit bambus pudebetræk, da det ikke filtrer og bliver slidt. 

Beskytter din hud

Da bambustekstilet er antibakterielt, er det især en fordel for personer, der har tendens til uren hud. Der kan gemme sig rigtig mange bakterier i et normalt bomuldspudebetræk, hvilket du slipper for her. Det skal selvfølgelig stadig vaskes i ny og næ, men du kan uden bekymringer lægge dig til rette på dit bambus pudebetræk, uden at frygte for at du vågner op med yderligere urenheder.

Super blødt betræk

Endnu en god grund til at prøve dette betræk er, at det er ligeså blødt som silke, men uden at være glat.  Du vil opleve at ligge yderst behageligt på din hovedpude, når du skal sove, hvilket kan forbedre din søvn. Der er intet værre end, når man ikke kan finde sig til rette og slappe helt af, når man skal sove, fordi puden krøller eller folder på irriterende måder. Det kommer du udenom med dette hovedpudebetræk.

Antistatisk 

Selvom det som sagt er super blødt, undgår du at vågne op med elektrisk hår, da det er antistatisk. Det kan være irriterende for alle, uanset kort eller langt hår, at få følelsen af at der er elektricitet i håret. 

Godt for hovedbunden

Ligesom håret kan hovedbunden også have behov for at blive behandlet skånsomt. Der vil som sagt ikke opstå friktion eller irritation af hårsækkene på dette pudebetræk, hvilket også er godt for din hovedbund. 

Andre produkter i bambustekstil

 Der findes også andre produkter i dette fantastiske materiale, så du kan også tjekke en bambus dyne, bambus sengetøj eller sågar bambus undertøj ud. 

Scroll to Top