Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Bambus natkjole - Blødeste nattøj med korte eller lange ærmer

Find en lækker bambus kjole blandt de mange muligheder, som passer til dine behov, hvad end dette skulle være med korte eller med lange ærmer, med tynder stropper eller noget helt fjerde. I vores guide finder du de bedste bud på lækkert nattøj til dame, så ikke glip af vores anbefalinger.
Bambus natkjole

I denne artikel kommer vi nærmere ind på, hvad det er for nogle fordele, der findes ved at vælge en natkjole bambus, fremfor én i bomuld, silke eller polyester. Hertil vil vi fremlægges vores anbefalinger, komme med gode tips og tricks, og præsentere dig for gode kampagner og tilbud, som du kan drage fordel af, når du er på udkig efter natkjole til dame.

Vores anbefaler til en bambus natkjole

Wonder Living bambus natkjole med tynde stropper

Wonder Living natkjole

Temperaturregulerende
Svedarbsorberende
Flere størrelser
Bambuni bambus natkjole

Bambuni bambus natkjole

Super blødt materiale
Løst fit
Mange størrelser

De bedste valg i 2023

Når du skal investere i noget lækkert nattøj, kan du med fordel vælge det i bambusmateriale, da det har en masse gode, naturlige egenskaber, der kommer dig og din søvn til gode. Først og fremmest, er bambus et svedtransporterende materiale, hvilket betyder, at du bliver holdt tør hele natten, også på de varme nætter.

Hertil er det både hurtigttørrende, antibakterielt og lugthæmmende, så du ikke bliver generet af hverken fugtigt tøj, grimme lugte eller irritation mod huden. En bambus natkjole er ligeledes også godt for dig, der lider af uren eller sensitiv hud, på hele kroppen, da ingen bakterier sætter sig i stoffet og hober sig op, og fordi stoffet tørrer super hurtigt.

Vil du have de optimale forhold for din søvn, kan du også med fordel investere i lækkert bambus sengetøj på dine dyner, samt bambus pudebetræk, så du får den gode all-round effekt af bambusmaterialet. Du kan endda vælge at få en god bambus dyne, som er lavet til netop at holde dig afkølet i sommermånederne og varme i de koldere måneder af året.

Den bedste bambus natkjole

Vi har samlet vores favoritter i et overskueligt overblik, hvor vi guider dig til de bedste produkter på markedet. Vi har udvalg de følgende produkter, som vores anbefalinger.

  • Wonder Living - #1 Bedste bambus natkjole med tynde stropper
  • Bambuni - #2 Bedste bambus natkjole med løst fit

Læs mere om de forskellige fordele og begrundelsen for vores valg af netop disse natkjoler, som vores favoritter, i det nedenstående.

Wonder Living bambus natkjole med tynde stropper
Bedste med tynde stropper

Wonder Living bambus natkjole

Prisklasse: 189 kr.

Fordele:

Lavet i 95% bambus lyocell og 5% elastan
OEKO-TEX® standard 100 certificeret
Antibakterielle og lugthæmmende egenskaber

Ulemper

Fås kun i tre standardstørrelser
Fås kun i to farver
Wonder Living
Find flere typer af natkjoler i bambus fra Wonder Living lige her

Hvorfor vælge denne Wonder Living bambus natkjole?

Vi har udvalg netop denne natkjole bambus, da den både er blød og komfortabel mod huden, har et godt fit, der hverken er for stramt eller for løst, gode stropper, som ikke glider for meget ned, samt en flot udskæring ved brystet. Hertil er den lavet i det lækreste bambus lyocell blandet med en smule elastan, så der er gode bevægelsesmuligheder i kjolen.

Ikke nok med, at det er en super flot bambus natkjole, så er det også en underkjole, som du kan bruge, når du skal have et inderlag på, under festkjolen, eksempelvis på de køligere dage, eller hvis du skal have en kjole på, der er gennemsigtig. Her danner den et godt, svedarbsorberende lag mellem dig og din kjole, så du bliver hold tør, og så er den endda lugthæmmende, så det ikke kan lugtes, hvis du har fået varmen efter en svingom.

Vi er vildt begejstrede for denne lækre bambus natkjole, og anbefaler den gerne til finder i alle størrelser. Dog fås den kun i tre standardstørrelser, nemlig small, medium og large.

Du kan også med fordel tjekke det lækre bambus undertøj ud fra samme brand, hvis dit inderste lag også skal være lige så komfortabelt. Find blandt andet bambus underbukser som hipsters, tai trusser og g-streng.

Bambuni bambus natkjole
Bedste med løst fit

Bambuni bambus natkjole

Prisklasse: 389 kr.

Fordele:

Lavet i 95% bambus og 5% elastan
Fås i adskillige størrelser og farver
Svedtransporterende og -absorberende

Ulemper

Tåler ikke vask med skyllemiddel
Bambuni
Find her de skønne bambus natkjoler fra Bambuni

Hvorfor vælge denne Bambuni bambus natkjole?

Er du ikke så meget til, at dit nattøj sidder tæt på kroppen, kan du med fordel vælge denne komfortable og sindssygt bløde natkjole i bambus fra Bambuni. Den er nemlig lavet som en oversized t-shirt, du blot kan smide hen over hovedet, og så er du klar til sengen.

Ikke nok med, at den er helt fantastisk at have på, med det bløde stof, som ingen irriterende syninger eller mærker har, så du kan ligge dig i seng helt uforstyrret.

Hertil er den naturligvis også både svedarbsorberende, svedtransporterende, lugthæmmende, antibakteriel, åndbar og temperaturregulerende, så du både kan holde dig, tør, varm (i de kolde perioder), kølig (i de varme perioder), sund og glad. Med sine antibakterielle og åndbare egenskaber er den ganske sensitiv mod huden, så du hverken risikerer irriteret eller uren hud.

Ja, der er mange fordele ved denne lækre bambus natkjole, som fås i tre flotte farver - lyserød, lyseblå og sort - og som desuden også kommer i størrelserne S, M, L, XL og XXL, så både den større og mindre dame kan passe i den.

Lækkert bambus tøj på tilbud

Er du på jagt efter noget blødt og lækkert til dig eller en, du holder af, kan du med fordel også se efter bambus strømper eller bambus sokker fra én af ovenstående brand, eller sådan bløde bambus håndklæder.

Du kan også ofte finde tilbud på bambus t-shirts og lignende hos de gode bambus tøjforhandlere.

Vil du lære mere om, hvad bambus kan og hvorfor det er et bæredygtigt materiale, inden du går på jagt efter de gode tilbud, kan du med fordel læse følgende artikel:

Mangler du også bambus sengetøj, se mere her. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle