Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Opdateret januar 18, 2022 af Peter Rasmussen

Bæredygtighed i 2022

Mange af de store virksomheder bidrager til at gøre verden et bedre sted bæredygtigt-mæssigt. Dette kan ses på virksomheders CSR profiler, som man kan finde rundt omkring på deres hjemmesider.

bæredygtigheder i 2022

CSR - Kort fortalt

CSR, som står for Corporate Social Responsibility, er noget som virksomheder indarbejder i deres strategi for deres forretning. Dette gør de for at arbejde mod det at være en bæredygtig virksomhed.

Shaping New Tomorrow - Læs fx om hvordan Shaping New Tomorrow har taget ansvar og gør ift. klimaet og bæredygtighed her. De har valgt at få produceret alt deres tøj i Portugal, og ikke i Asien, da de har gode evner indenfor tekstil og tøj samtidigt med at de ikke ligger så langt fra Danmark, så man kunne besøge dem.

Mange andre virksomheder har gjort som Shaping New Tomorrow, og er med til at skabe en verden hvor bæredygtighed er et vigtigt mål.

På mydinners.dk har vi tonsvis af anbefalinger blandt andet bedste udendørs spa

Mangler du den bedste junior seng til dit barn, den bedste babyseng eller måske den bedste halvhøj seng? Så læs vores anbefalinger her. Det kan også være at du selv står og mangler den bedste seng med opbevaring. Eller måske går du og leder efter den bedste elevationsseng test?

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle