Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Babyliss Pro Digital hårtørrer

Drømmer du om en hårtørrer, der holder i mange år, og som giver dig en følelse af at sidde i en frisørsalon?
Af 
 Opdateret d. juni 24, 2022
haartoerrer babyliss

Så kan det være, at du skal tage et kig på denne Babyliss Pro Digital hårtørrer, som er et af de produkter, vi her hos ProduktEksperten anbefaler i vores test af de bedste føntørrrere i 2022.

Unikke funktioner 

Denne Babyliss Pro Digital hårtørrer producerer en luftstrøm på intet mindre end 208 km/t, og du kan dermed se frem til en effektiv og hurtig tørring, som giver et fyldigt look. Du kan desuden vælge mellem fire forskellige temperaturindstillinger, og med kold luft kan du til sidst style håret præcis, som du foretrækker. 

Denne hårtørrer frigiver ioner, som desuden gør at dit hår bliver mindre kruset, hvilket er praktisk, hvis du ønsker et glansfuldt og stilrent look. 

Mundstykker og diffuser

Når du køber dette produkt vil to luftstrømsmundstykker på hhv. 4 og 6 mm. følge med, og det giver dig mulighed for at kontrollere luftstrømmen præcist. Diffuseren, som medfølger i dette køb, er især god til krøllet hår, da den fremhæver de fine krøller under tørringen. 

Gode anbefalinger til hårtørring

For at få det bedste resultat med denne Babyliss Pro Digital hårtørrer bør du også tænke over, hvordan du tørrer håret på bedste vis. 

Inden tørring af håret kan en god, fugtgivende balsam bruges. Det vil blive nemmere at have med håret at gøre, og en god hårolie anbefales også, da det både giver fugt og glans til dit hår. Inden du tørrer håret med en hårtørrer anbefales det desuden, at du anvender et varmebeskyttende produkt, så du ikke skader håret under tørringen. 

Du bør jævnligt rengøre din føntørrer, for dette kan være med til at forlænge produktets levetid. Hvis du ønsker mere tekstur i håret, kan vi desuden også anbefale at bruge en lækker saltvandsspray.

Se vores test af de bedste hårtørrere på markedet i 2022.

cogclockmenu-circlecross-circle