Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Azeno Mini Cross - Simpel el ATV til børn over 3 år

Azeno laver rigtig smarte små ATV til dine børn, hvoraf denne model er passende til dine børn, når de er over 3 år. Modellen har gode hårde hjul, eller dæk, som gør det langt bedre og mere sikkert for de små at suse rundt på denne el ATV.
Af 
 Opdateret d. juni 28, 2022
forsidebillede

Denne model kører på 6V batteri, og den har derfor en top hastighed på 3-5 km/t, og dine børn kan ikke stikke af fra dig på den - men den har fart nok til at din 3-årige vil finde den sjov og underholdende. Den er derudover i en god vægtklasse, og vejer blot 25 kg. Det gør den nem og fleksibel at flytte rundt.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Disse Azeno el ATV, som kører elektrisk er beregnet til at køre udendørs og ikke i huset eller lejligheden. Et andet godt element de fleste Azeno el ATV har, er at de er lydsvage, og du bliver derfor ikke generet af larm og støj fra den lille crosser.

En Azeno ATV, som denne, kan ligesom de fleste andre modeller også køre både forlæns og baglæns, samt at den har lys både for- og bagved, så sikkerheden er i top, og dit barn kan køre, når mørket falder mere på.

Med forskellige farver i alt fra hvid, sort og lyserød kan dit barn vælge sin helt egen personlige bil i den farve de elsker. Det gør den derfor endnu mere populær, udover at den er enormt komfortabel og der er lagt vægt på gode støddæmpere i bilen til dit barn. 

Med et enkelt tryk på en knap kan denne lille mini ATV til børn starte op, og dit barn kan starte sin sjov og ballade op, om det er i børnehaven, på vejen eller i sommerhuset. Det er et hit - og med simple funktioner på den lille crosser til børn.


Interesseret i flere el ATV modeller til børn, læs mere her: https://produkteksperten.dk/bedste-el-atv-i-test/

cogclockmenu-circlecross-circle