Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Audi Leasing - Se nærmere på aftaler på både ny og brugt

Find din yndlingsmodel med den helt rette Audi leasing, som kan give dig adgang til ny såvel som brugt bil i dette mærke. Den rette leasingaftale kan lade dine bil-drømme gå i opfyldelse. Få et indblik i dine muligheder - flex, privat- eller erhvervsleasing, split og mange andre former.
Af 
 Opdateret d. februar 24, 2023
audi leasing

Det kan være svært at finde den helt rette leasingaftale og form, fordi der findes en hel del muligheder på netop dette markede. Her kommer vi ind i billedet, inden du kontakter et leasingfirma. Fordi ønsker du en Audi leasing, kan det være en god idé at sætte sig ind i området inden du beslutter dig. Du har mulighed for leasing af brugt Audi såvel som nye. 

Først og fremmest kan vi fremhæve forskellen på Audi erhvervsleasing, privatleasing og splitleasing:

  • Privat: Privatleasing indebærer, hvis du eksempelvis som privatperson ønsker en Audi leasing. Her kan du betale af på denne løbende i stedet for at købe bilen fra ny. Du kan flere steder også foretage leasing af brugt Audi. Det er herunder muligt at tilknyttes alt fra operationel, finansiel og flexleasing.

 

  • Audi leasing erhverv: Når du benytter dig af erhvervsleasing, indebærer det en aftale med den virksomhed du arbejder for. Du ejer ikke bilen, men denne tilhører den virksomhed, du arbejder hos. Men at du har retten til at benytte den. Denne firmabil afbetaler virksomheden af på ift. afgifter og drift (alt efter leasing aftale). Det giver stor fleksibilitet til begge parter, da det mindsker det administrative.

 

  • Split: Den sidste form her er blandingsforhold mellem ejerskabet ift. virksomhed og privatperson. Der tegnes ofte en aftale hvor både CVR-nummeret og privatpersonen står som ansvarlige. Det tager udgangspunkt i, hvor meget privatpersonen bruger bilen.

Sæsonleasing giver et væld af muligheder

En køretur langs vestkysten med løst hår og vind i ansigtet til en solnedgang en varm sommerdag? Lyder det dragende og spændende, så kan en sæsonleasing hjælpe dig med at opfylde netop det, uden at du skal investere hele din opsparing i en ny åben sportsvogn. Du kan nemlig kombinere din Audi leasing med en anden type bil i nogle af årets andre måneder.

Sæsonleasing går ud på, at du kan leje en bil i specifikke måneder, og afbetale denne hele året, hvilket gør dine udgifter og afbetaling mere overskuelig. Du betaler desuden kun afgifter for de aktive måneder bilen er i brug. Du kan derfor have to biler på et år, som du skiftevis kører i, uden at skulle afbetale lige så meget, som ved en leasingaftale hele året.

 

Audi Erhvervsleasing - den smarte løsning

Det smarteste ved at kunne lease er netop at kunne blive forpagter af en bil eller et køretøj for en periode, uden at skulle investere en masse penge i, at købe en og stå med salget af denne efterfølgende. Det kan have sine fordele. Det smarte er desuden ved denne model også, at der findes en mulighed som Audi erhvervsleasing, eller anden bil. 

Denne Audi leasing erhverv er en mulighed for at splitte udgifterne med din arbejdsgiver, hvis du ofte benytter en bil i arbejds regi. Det kan ligeledes også være gavnligt for dem, da de kan slippe for en del kørselstilskud m.v. Med denne metode betaler arbejdsgiver omkostningerne for køretøjet.

Du kan inden for erhvervsleasing også foretage en metode for Audi leasing brugt bil. Dette omhandler, hvordan selve beskatningsgrundlaget foretages og beregnes. Hvis bilen er indregisteret for over tre år siden, og derfor betegnes som en brugt bil, beregner man ud fra den nuværende handelsværdi samt den anskaffelsesværdi der er til bilen. 

Du kan evt. også overveje om du er til elbil leasing, hvis du gerne vil kører i elektriske biler.

Find et godt firma til din leasing af bil

Men hvis du da har besluttet dig for at skulle lease en Audi brugt eller fra ny, så har du i hvert fald en del muligheder. Der findes en del forskellige forhandlere derude, som kan hjælpe dig med din bil, uanset hvilket bil mærke, brand eller model du skal bruge. Du har både mulighed for at komme i kontakt med forhandlere som sælger biler, og på siden har forskellige former for leasingaftaler.

Derudover kan du også kontakte virksomheder og specifikke Audi leasing firma eller anden specifik forhandler på alt fra luksus-biler til familiebiler. Nogle arbejder kun med nye biler, hvor andre har fokus på at arbejde med leasing af brugt Audi eller anden bil.

Find og se nærmere på forskellige leasing selskaber, og undersøg markedet inden du beslutter dig.

audi erhvervsleasing

Bliv klogere på dine produkter med ProduktEksperten

Lær endnu mere om leasing generelt her på siden, hvor vi deler information om alt fra Mercedes- til Porsche leasing. Foruden biler og leje af disse deler vi gerne en masse viden ud om alt fra Bambus sengetøj, til First Buddy hundefoder og de bedste robotplæneklippere.

Vi gør din handel nem for dig. Vi samler overblik og guides til dig over de bedste produkter i sin kategori, og hvilke fordele eller ulemper, der er ved de forskellige produkter. Desuden bidrager vi til, at du finder de bedste tilbud eller rabatter, og kan spare penge ikke bare på en Audi leasing, men også alle andre mindre prdodukter.

Angivelse af kilder

  1. Expatride.com
  2. KKB.com
  3. Earnest.com beskriver hvordan leasing foregår
menu-circlecross-circle