Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

ARION hundefoder - baseret på gode råvarer

ARION har efterhånden mange års erfaring når det gælder hundefoder. Helt præcist er det omtrent 40 år siden, at det første hundefoder fra ARION blev lanceret. Meget er sket i disse år, men ikke desto mindre er de fortsat et af de førende brands indefor mad til både hunde og katte.
Bedste hundefoder

ARION hundefoder gør sig særligt bemærket ved er, at de på fabrikkerne har et tæt bånd til deres råvareleverandører. Det betyder i praksis at de får både råvarer, vitaminer og mineraler leveret fra den samme producent, der selv producerer alt lige fra laks til kylling og lam.

Hvorfor lige Arion hundefoder?

Det giver en naturlig og helt særlig mulighed for at sikre den højeste kvalitet for ARION, når de producerer hundefoder. Derfor er du også garanteret et 100% naturligt produkt, der er uden kemiske tilsætningsstoffer, kunstige konserveringsmidler og uden kunstig farve og smagsstoffer.

ARION er et stort brand og anerkendt brand. Derfor kan du også ofte være heldig at finde det på tilbud hos flere forskellige forhandlere.

Hvilket hundefoder fra ARION du skal vælge afhænger helt naturligt af, hvilken hund du har derhjemme. Herunder dens størrelse, race, aktivitetsniveau, alder og eventuelle særlige behov.

Det ses at nogle hunde kan have problemer med deres tarme, og her kan du med fordel vælge et foder, som er særligt egnet hertil. Health & Care Digestive Sensibility er egnet til voksne og modne hunde, der har en følsom fordøjelse. Det skyldes blandt andet indeholder, der er baseret på en afbalanceret mængde af forskellige fibre, som forenkler tarmgennemgangen.

Har du en hvalp derhjemme?

Så er Original Puppy Large med kylling og ris oplagt til dig, der har en hvalp af en stor race. Dette ARION hundefoder indeholder ikke gluten, og er desuden udviklet så det i høj grad sikrer, at det ernæringsmæssigt dækker udviklingen af din hvalp og dens knoglestruktur.

Ligesom tilfældet er for mennesker, sker der også noget hos hunde, når de bliver ældre. Er din firbenede bedste ven over 7 år, så bør du gå efter senior hundefoder. Her er Original Senior Small et af de bedste bund til de små seniorer imellem 4-10 kilo.

En fiberrig foder med et lavt kalorieindhold, som er beriget med L-carnitin, der kan hjælpe til med, at din senior derhjemme ikke bliver overvægtig.

Se vores guide til det bedste hundefoder her.

Gode tilbud på Arion hundefoder

Som nævnt ovenfor er Arion premium hundefoder, der alene er baseret på kvalitetsråvarer. Det betyder blandt andet at produktet hverken indeholder soyaprotein eller kunstige tilsætningsstoffer, men derimod lavet på ingredineser af høj kvalitet.

Vil du nære din hund med noget af det bedste hundefoder på markedet, er Arion derfor et rigtig godt valg. Priserne ligger desuden i et ydest rimeligt og konkurrencedygtigt prisleje, hvor de fleste kan være med, hvis kvalitet er vigtigt. Arion er desuden tit på tilbud hos forskellige forhandlere, hvorfor du med fordel kan slå til, når dette er tilfældet. Her på siden kan du også finde de bedste tilbud på Arion hundefoder.

Kvaliteten, prisen og det faktum at produktet ofte er på tilbud betyder, at du har får et yderst godt kvalitetsprodukt til en ganske fair pris.

Hundefoder fra Arion til alle livets faser

Vi har tidligere været inde på det, men endnu engang er det vigtigt at pointere, at din hunds alder har meget at sige i forhold, hvilket foder du skal vælge til den firbenede. Med i overvejelserne, når du skal vælge det bedste hundefoder til den hund er naturligvis også den størrelse, tilstand, race og vægt.

Der er således flere parametre at have med i overvejelserne, når du skal vælge den bedste kost til den pelsede ven derhjemme. Er du i tvivl, er det en god idé altid at rådføre dig med en dyrlæge, der ved hvad netop din hund har brug for.

Når det er sagt, laver Arion hundefoder til alle faser af din hunds liv. I takt med at din hund bliver ældre ændrer dens behov sig også. Fra din firbende ven er omkring 6 år anbefales det derfor, at du begynder at give din hund det såkaldte seniorfoder. Her fører Arion hundefoder et bredt sortiment og udvalg, der er tilpasset efter race, størrelse og vægt.

Når du skal vælge det rette hundefoder fra Arion er det, foruden din hunds alder, også vigtigt at gå efter et produkt, der er rigt på både fedt og proteiner. Det sikrer nemlig dels at hunden kan opbygge og vedligeholde gode muskler, dels at hunden kan besvare en sund og fyldig pels.

Knoglestrukturen skal ligeledes styrkes og det sker ved, at den firbenede indtager mad der indeholder både mineraler og vitaminer. Vælger du Arion hundefoder er du sikret at din hund får alt det den har brug for - fra det rigtige fedt- og proteinindhold til en korrekt mængde af vitaminer og mineraler.

Kun det bedste til de firbende venner

Har du en beboer på fire ben derhjemme, så ønsker du formentlig også det aller bedste for den pelsede beboer. Det gælder alt lige fra den rigtige kost til den rette motion. Alligevel oplever mange hunderejere, at den firbenede har nogle specielle og særlige behov, der kan imødekommes via den rette kost.

Her har Arion lavet en særlig linje af hundefoder, der kaldes for Health Care. Har din hund en række særlige behov kan disse i mange tilfælde imødekommes af denne foderlinje. Linken er baseret på unikke sammensætninger og sunde, rene ingredienser, der i flere tilfælde ses at gøre en positiv forskel. Arion hundefoder fra linjen Health Care anbefales til hunde med særlige behov i alderen 12 måneder og op til 6 år.

Se relaterede artikler til hundefoder

Læs vores guide om det bedste hundefoder og kvalitet hundefoder her.

Har din hund allergi eller andet? Så læs med her:

Er du efter hundefoder på til en skarp pris? Så læs med her:

Af gode mærker af hundefoder, kan følgende nævnes:

Se også disse:

Angivelse af kilder

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle