Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

ARION hundefoder - baseret på gode råvarer

ARION har efterhånden mange års erfaring når det gælder hundefoder. Helt præcist er det omtrent 40 år siden, at det første hundefoder fra ARION blev lanceret. Meget er sket i disse år, men ikke desto mindre er de fortsat et af de førende brands indefor mad til både hunde og katte.
Af 
 Opdateret d. juli 4, 2022
Bedste hundefoder

ARION hundefoder gør sig særligt bemærket ved er, at de på fabrikkerne har et tæt bånd til deres råvareleverandører. Det betyder i praksis at de får både råvarer, vitaminer og mineraler leveret fra den samme producent, der selv producerer alt lige fra laks til kylling og lam.

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

Det giver en naturlig og helt særlig mulighed for at sikre den højeste kvalitet for ARION, når de producerer hundefoder. Derfor er du også garanteret et 100% naturligt produkt, der er uden kemiske tilsætningsstoffer, kunstige konserveringsmidler og uden kunstig farve og smagsstoffer.

ARION er et stort brand og anerkendt brand. Derfor kan du også ofte være heldig at finde det på tilbud hos flere forskellige forhandlere.

Hvilket hundefoder fra ARION du skal vælge afhænger helt naturligt af, hvilken hund du har derhjemme. Herunder dens størrelse, race, aktivitetsniveau, alder og eventuelle særlige behov.

Det ses at nogle hunde kan have problemer med deres tarme, og her kan du med fordel vælge et foder, som er særligt egnet hertil. Health & Care Digestive Sensibility er egnet til voksne og modne hunde, der har en følsom fordøjelse. Det skyldes blandt andet indeholder, der er baseret på en afbalanceret mængde af forskellige fibre, som forenkler tarmgennemgangen.

Har du en hvalp derhjemme? Så er Original Puppy Large med kylling og ris oplagt til dig, der har en hvalp af en stor race. Dette ARION hundefoder indeholder ikke gluten, og er desuden udviklet så det i høj grad sikrer, at det ernæringsmæssigt dækker udviklingen af din hvalp og dens knoglestruktur.

Ligesom tilfældet er for mennesker, sker der også noget hos hunde, når de bliver ældre. Er din firbenede bedste ven over 7 år, så bør du gå efter senior hundefoder. Her er Original Senior Small et af de bedste bund til de små seniorer imellem 4-10 kilo.

En fiberrig foder med et lavt kalorieindhold, som er beriget med L-carnitin, der kan hjælpe til med, at din senior derhjemme ikke bliver overvægtig.

Se vores guide til det bedste hundefoder her.

cogclockmenu-circlecross-circle