Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Airfryer tilbud - find bl.a. rabat på Philips XXL og Cosori

Find det rette airfryer tilbud på produkter i alt fra Philips XXL og til Dual Blaze fra Cosori eller Onyx. Rabatter og kampagner varierer hele tiden, men hvis du har godt øje på de gode prisnedslag, så er der ofte gode penge at hente netop her.
Af 
 Opdateret d. januar 2, 2023
airfryer tilbud

For at finde det rette airfryer tilbud kan du lede flere forskellige steder, og holde dig opdateret. Vi hjælper her på siden blandt andet med at holde øje med de gode prisnedsættelser, så du kan spare. Men priserne varierer ofte, hvorfor du skal være opmærksom ofte.

Vi ser ofte brands som Philips, Cosori eller Onyx have rabatter på deres produktlinjer. Eksempelvis er normal prisen for en Philips XXL airfryer på 2.999 kr. og hvor du til tider kan finde den til omkring 2.200 kr. på tilbud. På den måde er der omkring 20% at hente.

Find din personlige gode pris med rabatkoder

Du kan også være så heldig at få fat i en rabatkode, som kan give dig lidt procenter med i købet. En rabatkode kan være alt fra procenter til mindre beløb, som du kan bespares for. Du kan desuden også blot holde øje her på siden, eller andre lignende sider.

Det gode ved en rabatkode er dog, at når du får den så kan du købe og dermed indtjekke din rabatkode, når det passer dig. Hvor med airfryer tilbud skal du holde øje og købe mens det er aktivt. Der er dog ofte flere penge at hente med bud end med kuponer og rabatkode.

Philips airfryer XXL tilbud - hvor og hvornår?

Men hvornår og hvor ofte har Philips airfryer XXL tilbud på maskinen fra Philips? Det kan være svært at sætte tid og dato på, men hvor deres maskine i skrivende stund blandt andet står til 2.270 kr. og dermed er en ca. 20% rabat.

Denne maskine af en favorit er ofte populær, og med god grund. Det er en super god pris til en friture gryde, som kan lave mad til hele familien, hvilket gør din hverdag nemmere.

Angivelse af kilder og test

  1. Se de bedste i test fra Techradar.dk
  2. Eller læs mere om Cosori og deres produkter.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle