Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Tips og tricks til rengøringen og afkalkning af kaffemaskine

Det kan være svært at holde sit køkkenudstyr rent og pænt. Vi har samlet tips og tricks til din rengøring og afkalkning af kaffemaskine - både med eddike, citronsyre og bagepulver.
Af 
 Opdateret d. juni 8, 2022
afkalkning af kaffemaskine

Hold dit køkkenudstyr rent og pænt løbende i dets levetid. Denne vedligeholdelse giver dig produkter, der holder længere, og som holder deres funktioner og egenskaber intakte. Men hvordan holder du bedst muligt din maskine til kaffe ren?

Metodologi
Disse guides og anbefalinger er baseret på grundig research om produkterne på baggrund af kundeanmeldelser, anbefalinger og testvindere. Læs mere her.
Vi holder løbende øje med test og anbefalinger af forskellige produkter, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg og information om det specifikke marked.

5 gode råd til rengøring og afkalkning af kaffemaskine

Der findes et hav af gode husmor tips og tricks til afkalkning af din kaffemaskine, og der er nogle råd der hjælper mere end andre. Vi forsøger at be- eller afkræfter muter og tricks, som du måske har mødt gennem tiden i alt fra brugen af eddike, citronsyre og til bagepulver.


I denne artikel

Vi kommer i denne guide og artikel rundt om en masse gode råd til din rengøring og afkalkning af din kaffemaskine, så du bedst muligt holder den vedlige, så den kan brygge de dejligste kopper kaffe i mange år frem. Det er vigtigere end du tror at afkalke, da det kan stoppe det naturlige flow i vandtilførslen til din kaffe.

Med et par tricks i alt fra bagepulver til citronsyre, så mener vi, at alt er bedre end ingenting. Overordnet er de to mest effektive fremgangsmåder med citronsyre og eddike - hvilket også kan bruges i din el-kedel. Få styr på dine spørgsmål om: Hvordan? Hvor meget? Og hvor ofte?

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle